| scumpica09 a întrebat:

am nevoie urgent de un raspuns, va rog frumos. prietenul meu s-a despartit de mine iar eu tin la el. vreau sa ii trimit un mesaj prin care sa ii spun ce simt, si ca n-as fi vrut sa ne desp sad ceva frumos care sa-l puna pe ganduri.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scrie-i tot ce simti, descarca-ti tot ce ai pe suflet, in felul acesta o sa creada ca esti obsedata dupa el, ca te are la picioare si, ca poate ce doreste inimioara lui, cu tine.

Cred ca cel mai bine este sa-i dai o lectie, tine capul sus cu onoare, scapa de el, fara sa-i spui nimic, gaseste-ti pe altcineva care o sa te iubeasca cu adevarat si, care sa nu te duca prea repede la clipa despartirii.
Faptul e consumat, ce rost are sa investesti sentimente in prietenia voastra, cand deja e otravita, sufocata de vorbe si uneori, poate purtarile lui copilaroase, azi ne impacam, maine ne certam, si tot asa.
Asa viata vrei sa duci?

7 răspunsuri:
evenso
| evenso a răspuns:

Am o idee happy
Scrie tot ce ai pe suflet, apoi rupe scrisoarea.
Cu asta rezolvi doua lucruri, te descarci, si nu te umilesti.

| Apollometheus a răspuns:

Zi-i:

"De cand te-am vazut prima data am stiut ca mainile noastre sunt facute sa o tina una pe cealalta. Cand ne-am sarutat prina data am vazut ca si buzele noatre sunt facute sa le sarute unele pe celelalte. Cand ma uit in ochii tai ma pierd. Cand ma iei in brate devii aripile mele. Vreau sa-ti spun ca insemni asa de mult pentru mine incat eu sunt dispusa sa iti demonstrez asta in fiecare clipa din fiecare zi. Stiu ca s-au intamplat multe dar ochii tai, buzele tale, imbratisarea ta ma fac mai fericita decat oricand si oricine. Te rog, mai lasa-ma sa impart cu tine fericirea pe care mi-o aduci. Te iubesc"

sau modifica-l in concordanta cu situatia voastra. Sper sa-l castigi inapoi!

| Fax a răspuns:

Daca el s-a despartit..atunci nu.ori meergi mai departe ori stai o vreme sa vezi daca te cauta el

| Laura1987 a răspuns:

Pai tot ce ne-ai spus noua, poti sa-i spui lui printr-un mesaj. Spune-i ca tu inca tii la el si ca daca i-ai gresit cu ceva ai vrea sa stii si tu care a fost greseala ta si ca doar impreuna veti putea face ca totul sa fie bine si ca tu ai inca nevoie de el, sa te inteleaga si pe tine, deoarece tu suferi si-ti pare rau ca el nu mai e langa tine si ca vrea sa-si gaseasca alinarea in alta fata, chiar daca pana acum tu ai fost cea in care si-a gasit alinarea... sper sa te ajute ce ti-am spus eu si sper sa va impacatisad

| missy3 a răspuns:

Buna scrie-i tot ce ceea ce simti pentru el... spune-i ca nu poti trai fara el. daca nu merge spune-i ca poate iti vei face ceva rau fara el. spune-i tot ceea ce ai pe suflet despre el