anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna ..am nevoie urgent de un sfat. Intro zi vorbeam pursisimplu cu prietenul meu (el are 16 ani si avem deja 4 luni de cind suntem impreuna ) si s-a deschis din greseala tema"daca eu ii voi oferi virginitatea pina la 18 ani"(mentionez ca am 16 ani)i-am spus ca ma tem deoarece daca afla parintii voi da de belea...a ramas putin suparat. Ajutor! ce pot sa fac?

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Sa nu faci nimic, lasa-l suparat.
Ca orice baiat normal, are si el hormonii lui, e la varsta la care este apt si doreste sa faca sex.In jurul lui toti prietenii lui se grozavesc cu ispravile lor in pat,curiozitatea si sentimentul lui de inferioritate in fata lor,sunt evidente.
Asa ca,a deschis discutia asta cu tine,singura momentan care i-ar putea potoli sarabanda spermatozoizilor si statutul in societate.
Si aici,se vede ceea ce numim,calitatea unui baiat.
Daca are numai instinct animalic in el,va insista atat de mult si se va supara atat de tare,incat te va parasi pentru ca nu vrei sa-i satisfaci cerinta!
Daca are un gram de minte,va intelege ca ceea ce el cere atat de usor,este pentru tine foarte greu de dat!
Este o perioada pe care eu o numesc "perioada de convingere",baiatul deschide discutia si aduce toate argumentele posibile,pentru a obtine ceea ce doreste.
Daca te lasi convinsa usor,usoara vei fi taxata mereu.
Daca te lasi convinsa greu,poate sa ajunga sa se indragosteasca de tine cu adevarat,lucrul oprit e de mii de ori mai dorit.
De convins,insa,sa fii sigura ca te va convinge.
Daca nu el,un altul,dar te vei lasa convinsa,asa e firea lucrurilor.happy
Un lucru trebuie sa stii tu.
Virginitatea si corpul tau le vei oferi singura,cui si cand simti tu nevoia,fara graba,fara "convingeri" si fara rugaminti!
Pana atunci,lasa-i pe toti sa se supere,ei se supara,ei se-mpaca, e jocul dragostei, al sexelor, castiga cine gandeste, nu cine doreste.
Sa ai grija de tine!

9 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Daca tine la tine cu adevarat, ti-o va dovedi astepatandu-te pana la 18 ani cel putin - si obligatoriu dupa luarea bacului! - iar pana atunci faceti doar Petting! Mai aveti la indemana atatea: sexul manual, intre coapse sau genunchi, sau talpi, NU in vagin! Daca insista, este egoist si inconstient, si nu vrea de cat sa te "bifeze" pe lista - inca una! / sau Prima "pacalita"! Si atunci, poti renunta linistita la el!

Chiar nu iti dai seama ce risti?! Sanatatea si integritatea aparatului tau reproducator, etc.

Doar Petting, va poate oferi absolut destule orgasme, daca chiar asta vreti!

| mona a răspuns:

Lasa-l sa se supere, daca te iubeste asteapta atat timp cat e nevoie daca nu... fete doritoare de sex sunt destule

| neutrino a răspuns:

Ai suparat baiatul. Se poate? De ce crezi tu ca sta el cu tine? Sigur nu pentru ochii tai frumosi. Sa-ti spun un secret pe care il stiu toti: chiar daca ii oferi virginitatea, el tot te va parasi si tu vei plange ca nu ai avut noroc. Asa ca, tu alegi!

| Azµre a răspuns:

Nimic! I-o oferi la 18 ani!
Să fie sănătos! La 16 ani nu se începe viața sexuală!

| crack123 a răspuns:

Cu alte cuvinte, ieri a fost o postare in care un cuplu zicea ca a cerut voie parintilor ca sa o faca pentru prima data, ai grija sa nu faci asta, ca frizezi penibilul apoi... Virginitatea trebuie sa o oferi cand simti tu ca vrei sa faci treaba asta, nu pe un impuls, nu la sfatul prietenilor si in nici un caz la presiunile iubitului.

| AndraEatsyourBrain a răspuns:

Cum spune si "BestHelper", daca el a adus vorba de asta SIGUR vrea doar asta de la tine, in fond. aveti de'abia 4 luni. nu stiu ce sa zic, nu suntem noi cei dp TPU in stare sa iti zicem mura-n gura pentru ca nu stim ce sentimente aveti unul fata de celalalt.
Bafta oricum. kiss

| BestHelper a răspuns:

In primul rand nu e vina ta ca el s-a suparat.Un baiat care gandeste astfel e clar ca te vrea pentru altceva.Cat despre tine daca vrei s-o faci nu cred ca parintii tai pot afla daca ramane doar intre tine si el.Asta in cazul in care nu te duc la ginecolog.happy

| Laviiniaa a răspuns:

Nu mai face promisiuni aiurea. nu isi au rostul. Ai grija ce faci pe parcurs. Multa bafta.

| scr33ky a răspuns:

Parerea mea este ca mai va puteti "juca" o perioada. sincer cea mai buna solutie este sa vb deschis cu parintii tai pentru el ca baiat nu va pati cine stie ce dar virginitatea pentru o fata este o chestie care multi nu o inteleg ca este un lucru sacru. dar la un moment dat te gandesti ca te macina si hormoni. e normal. esti om la urma urmei. comunicarea este cel mai important lucru. discuta deschis cu ai tai. si pune in tema problema de sanatate si dezvoltare