Imi pare rau sa te dezamagesc, dar cred ca erai un fel de "roata de schimb" pentru ea. Cand avea cu cine sa iasa te lasa balta, iar cand nu, erai si tu bun. Daca are pe altul parerea mea este sa o lasi sa decida singura. A fost doar parerea mea, insa sper ca te-am ajutat! Bafta!
Bă frate iti arde de fete?
Mooaammăăă, jale mare cu voi! Fetele de obicei, cauta baietii mai mari decat ele, nu copii de 13 ani, ce dracu' vrei sa te creasca ea?
Tu nu ti-ai sters inca mucii de la gura si te-ar cam interesa P****
Jale mare pe unii care nu stiu nici macar sa se puna in pielea ta.
Stimate, este o fata de 16 ani, ea probabil se bucura in sinea ei de aceasta "gluma". TU momentan inca nu intelegi astfel de sentimente ( penibile), ci ar trebui sa te axezi cat mai mult pe invatatura. Normal varsta adolescentei ar trebui sa fie a puritatii, a dragostei. Poate cand vei fi putin mai mare, iti vei da seama ca asa ceva este patetic (din partea ei precizez), dar te sfatuiesc SA NU ITI INSUSESTI ACEST COMPORTAMENT, NICI SA TE LASI CALCAT IN PICIOARE. Cine stie, poate vor veni zile cand roata se va intoarce. Ce sa faci? Este prea mare pentru tine, oricum deja nici numai stie ce este copilaria cu un asemenea caracter, insa poti doar sa-i fi prieten.
Să îi ia locul la budă
Suparam copilul in prag de an nou.
Săracul, in loc să îi stea gîndul la carte îi stă la P
Cred ca la tine nu a gasit acel ceva pe care ea il cauta la un baiat.Nu fi trist.Asa sunt fetele.S-au saturat sa fie dezamagite si distruse de catre nesimtiti, sa fie lasate cu un mare gol in suflet.Asa suntem. Suntem mai sensibile si nu suportam sa ni se franga inima.Mai sunt atatea fete.Iti vei gasi jumatatea.
Poate, dar era... " perfecta ", sa zic asa. Si ideea e ca ne intelegeam super bine.
Trebuie sa ii adugi niste flori, un cadou, niste rochite si dupa tu & cu ea= love :X
Da.o dracu voia doar popcorn gratis si bilete de cinema de la tine lasa ca vin alte bunaciuni aia nu e ultima.
Vroia doar sa iti plateasca cu aceeasi moneda. Tu nu trebuie sa o lasi sa te castige asa usor, daca chiar te place va lupta, daca se foloseste de tine ca sa ii tii companie cand e plictisita cu siguranta nu va incerca sa te castige
Cum, ideea e ca mi-e frica ca daca o las, adica sa nu mai vorbesc cu ea, nu v-a incerca sa " ma castige ". Si se va duce la altul. Mai bine " intr-o minciuna " decat singur nu crezi?
Ideea e ca catva timp tot spunea sa-i mai spun despre mine, stiu ca ma place, doar ca se comporta ciudat.
Incearca sa discuti cu ea si sa vezi ce zice. Poate ca s-a suparat pe tine si a vrut doar sa te faca gelos, sau poate ca avea niste probleme personale si din aceasta cauza nu a putut sa iasa cu tine.