| Xten3girl a întrebat:

Am nevoie urgenta de ajutor, va rog. Acum 3 zile mi-am început viața sexuală. Am 17 ani. aveam de gând sa aștept pana la 18 dar.s-a ivit ocazia si am făcut-o..amândoi ne doream. Prima data ne-am protejat.dar a doua oară nu.Am folosit metoda retragerii și acum regret. El nu a ejaculat în mine, dar sunt foarte speriată. Eventualitatea unei sarcini nu mă încântă deloc si liniștită nu pot sta.Ciclul cred ca mi-a venit in urma cu aproape trei săptămâni.In prezent nici măcar nu sunt acasă iar schimbările corpului meu au mai mulți factori. Nu știu ce să fac.Va rog, ajutați-mă!

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Chiar nu si-a permis sa cumpere 2 prezervative?

Sincer, nu stiu cat te incanta sau nu o sarcina, dar daca te-a incantat sexul fara protectie, va trebuii sa suporti si consecintele lui.
Din pacate, intotdeauna dupa o partida de sex raman spermatozoizi pe "teava" indiferent cat urineaza baiatul sau nu... care se scurg in vaginul tau, cu prima ocazie cand se reia o noua partida de sex.
Asta este, acum astepti urmatorul ciclu si daca nu mai apare, cred ca trebuie sa va faceti plan in 3 si sa-ti pui in asteptare viitorul, cariera si restul.
Sa speram ca nu erai in perioada ovulatorie!

| corbulalbrosu a răspuns:

Este stabilit stiintific si medical, ca in urma unui sex intretinut in perioada de 8-9 zile zile situate inainte de data de incepere a urmatoarei menstruatii, formarea unei sarcini este IMPOSIBILA chiar si in situatia in care sperma este ejaculata in vagin in mod intentionat. In concluzie daca sexul a avut loc in perioada amintita se poate exclude complet posibilitatea de a se forma o sarcina si din acest motiv ar fi indicat sa te linistesti complet, fiindca nu exista nici un motiv de ingrijorare. Multa sanatate!

| mihai69 a răspuns:

Am o veste rea și una bună: cea rea este că pe uretră rămâne destulă spermă cât să faci și zece gemeni. Partea bună e că erai (cel puțin teoretic) în afara perioadei fertile. Oricum, un consult ginecologic cât mai curând e necesar și te va ajuta și să scapi de orice temere.
Deși temerea cea mai mare nu trebuie să fie față de o sarcină, ci față de boli venerice și infecții. Nu de alta, dar de o sarcină scapi în cel mult nouă luni, pe când de HIV... nu! Nici de HPV etc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu vreau sa te cert ca maica ta, dar pe bune, daca vrei sa faci sex, iti place asa ceva, de ce nu te informezi in pana mea inainte sa faci niste tampenii care te vor afecta in viitorul apropiat? Ai 17 ani nu 9, as fi inteles daca aveai acea varsta crede-ma, dar tu esti imediat un adult. Suporti consecintele, daca vrei sa stii daca esti sau nu, mergi la un medic ginecolog si gata.

| alexpahar a răspuns:

Macar ti-a placut? xD