| alina1973 a întrebat:

Buna am nevoie urgenta de un sfat intro seara eu cu inca mai o colege si fratele ei am mai remas in clasa dupa terminatea orelor iar ratele colegei a inceput sa arunce cu laptele pe tote bancile din clasa si a scris cu creta pe jos a facut multe si a doua zi a dat vina si el si sorasa pe mine si toata lumea ii crede pe ei iar eu sunt obligata sa fac curat in clasa in locul femeiei de servici dar eu nu am vrut si am plecat acasa si acum nu stiu ce sa fa va rog ajutati-ma vreau sfaturi pe care le pot aplica

fundita

scuze pentru categorie

Răspuns Câştigător
| MrAlex a răspuns:

Incearca sa iti convingi profesorul ca nu ai fost tu oricum daca ai asa colegi in clasa eu zic sa stai linistita si sa nu mai stai cu ei ca o sa ajungi si mai rau (experienta proprie)

3 răspunsuri:
| Ana_4223 a răspuns:

Fara suparare dar colegele tale sunt niste fte needucate, prost-crescute.tu trebui sa iti impui punctul de vedere si sa ti.l sustii, sa strigi sus si tare°ca nu ai facut tu asta ci colegele tale°..in primul rand ar trebui sa ii aduci la cunostinta doamnei tale diriginte,daca nici ea nu te va crede,ar trebui sa o chemi pe mam ta la scoala chiar daca nu este un motiv foarte intemeiat dar daca vrei sa iti faci dreptate asa se face,niciodata nu trebuie sa spui ca esti vinovata, ca ai facut tu daca esti nevinovata si n uai facut nimic, fiindca colegele tale o sa se obisnuiasca cu aceasta idee, ca esti mai permisiva, si o sa iti faca asa in continuare..deci daca doresti faci asa cum ti.am spus eu, daca nu faci cum vrei si succes in orice ai face!

| BlackNinja a răspuns:

Fa-i sa recunoasca inregistrandu-i (cu un telefon mobil)cand ii intrebi(ei nu stiu ca ii inregistrezi,prin urmare vor recunoaste dar doar in fata ta, trebuie sa fii singura).Sau, daca nimic nu merge, razbuna-te pe ei cu o farsa, avand mai multi martori de partea ta. Spunele acelor martori ca le ramai datoare.

| WHiTecHocoLLaTe95 a răspuns:

Poi poate poti demonstra ca au fost ei. Poate pe podea el a scris ceva si daca il pui sa scrie ceva pe tabla se aseamana scrisul,literele si alte chestii. Intreba colegii tai daca cumva nu s-au dat de gol singuri, poate sau laudat sau ceva, mai sunt unii laudarosi. Incearca sa vorbesti cu colegii tai, sigur s-au scapat si au zis cevawinking. Mult noroc, unii sunt imposibili