Bună! Stai linistită ca nu esti insarcinată, pentru a ramîne insarcinata este nevoie de contact sexual, nu ejaculare in pantaloni, si da sperma in contact cu aerul moare, ea (sperma) doar in vaginul tău i si face treaba si fecundează ovulul tău si de acolo se fac copii, dar numai daca tu esti in perioadă fertilă adică la ovulatie, după ciclul menstrual, altfel nu, multe femei se chinuie sa faca copii. Ce vârstă ai? Si de unde esti, mersi. Cristi.
Sunt din Brasov, am 19 ani si sunt virgina... nu am vorbit cu parintii mei de asa ceva..iti multumesc pentru seriozitate
Mersi pentru fundă, cum te numesti? multa sanatate dragă Kinder
Citeste aici sa vezi ca nu se ramane chiar asa de usor insarcinata.
Sursa:http://www.contraboli.ro/fecundatia-si-prima-zi-de-sarcina/
Maradi3 cred ca ai gresit site-ul! raspunsurile de genul existentei tale (penibile si ignorante) se cauta pe altundeva!
Si acum, draga kinder96 poti sta linistita.nu se intampla lucrurile nici pe departe asa.nu esti insarcinata si nu ai cum sa ramai insarcinata fara penetrare.
Acum, respira adanc si incearca sa ignori "raspunsul" de mai sus.
Pupici!
Multumesc frumos
Xtina,asta mi-a fost reactia la citirea intrebarii, adica...n-am crezut ca poti fi intr-atat de "incepator", ca sa zic asa! in plus, pe aici chiar sunt tampiti care pun intrebari idioate si-am crezut initial ca si asta se alatura celorlalte! Si n-ai cum sa "cantaresti"un om doar dupa o vorba-doua! Cred!
Anonima17191 întreabă: