| Giulia_6293 a întrebat:

Am niste chestii sa va spun, alte sa va intreb.sa incep povestea:

Deci, anul trecut am fost impreuna cu un baiat numa vreo 3 saptm.(sper ca va dati seama ca apoi ne-am despartit)El e la scoala cu mine, in clasa mea.Si am inceput sa il plac iar, si parca si el pe mine.Intrebarea e ma place daca:
-se uita la mine in ore
-vb cu mine(bine, recunosc asta face cu mai multe fete)
-glumeste cu mine... dar, cand l-am intrebare pe mess de cine ii place a zis ca de nimeni... cel mai bun rasp=funda in rest, vot inteligent

10 răspunsuri:
| zippit a răspuns:

Ok problema mea e la fel!
baiatul pe care il plac se uita la mine un ore vb altfel cu mine si glumeste cu mine

mi-a zis ca ma place DA E PREA OCUPAT CU PRIETENI LUI!

raspuns la intrebarea ta!
nu te place e inebunit dupa tine! nu iti spune ca te place pentru ca ii e frica sa nu primeasca un refuz! tu nu ii dai de inteles ca il placi! FAL SA INTELEAGA CA IL PLACI

TE pup si sper ca ti-am fost de ajutor :*

| yoanna11 a răspuns:

Da.eu zic ca te place.Ca se uita la tine in ore, glumeste.Eu zic sa va dati o sansa, daca tot il placi si el te place de ce sa nu incercati? eu zic ca ar trebui sa il intrebi daca vrea sa iasa cu tine.Nu ar trebui sa te simti jignita ca il intrebi tu.important e ca tu sa fi fericita cu cel pe care il placi happy

| kiiid a răspuns:

Parerea mea este ca nu e chiar pus in cui ca te place.
dar mai are unele sentimente pentru tine.
din faptele lui iti poti da seama ca ii e cam dor de vremurile in care ati fost impreuna.
pare tipul timid, care nu prea stie sa spuna ce vrea.asa ca mai bine fa`o tu.
reaminteste`i de acele vremuri.
spunandu`i ceva de genu:''cand ma gandesc ce sentimente aveam unul pentru celalalt.si ce moemnte frumaose am trait impruna.iti mai aduci aminte day dreaming?''
ceva in genu asta.
dar nu exagerawinking
daca inca te place va face el primul pas dupa asta.
BAFTA!:*

| ღmarynaღ a răspuns:

Este putin dejamagit ca v-ati despartit atunci iar acum vrea sa te faca un pic geloasa dar nu ezita sa lupti pentru el si te place dar cred ca vrea sa faci tu primul pas, adica date pe langa el daca nu si-a facut tema daio etc.

| iauru a răspuns:

Depinde motivul pentru care v-ati departit. daca ti-a zis ca nu-i place de nici o fata nu-nseamna neaprat ca ii mai placce de tine. daca vorbeste cu tine si se uita la tine in ore nu-nseamna doar ca mai vrea sa fie cu tine. poate doar vrea sa fie un prieten bun si te cunoaste totusi cat de cat daca ati fost impreuna asa ca ii pasa. dar asta nu-nseamna ca eu am dreptate pentru ca la fel de bine ar putea sa te placa la fel de mult de tine si sa-si puna aceleasi intrebari ca tine asa ca eu zic sa -ncerci big grin

| Rocs_2679 a răspuns:

Sunt singurele gesturi care te fac sa crezi ca te place?happy Probabil si tu te uiti la alti colegi in ore, vb cu ei, glumesti cu ei... dar asta nu inseamna ca ii placi.Iti dai seama daca te place prin atitudinea lui...Nu il mai intreba de cine ii place big grin Incearca sa il cunosti mai bine si fa-te remarcata subtil happy Nu ii lasa impresia ca"esti in limba" dupa el tongue :*[Daca chiar te place iti va arata asta in 22038484 de gesturi ]>:d

| Hhwswas a răspuns:

Astea sunt cele 3 componente sa vezi daca el te place si daca le-a indeplinit pe toate inseamna ca el vrea sa se apropie cat mai mult de tine.
funda

| Giulia_6293 explică:

Mai astept raspunsuri...:d

| SaBuReX a răspuns:

Ai vreo 14 ani nu? Aici nu poti sa-ti dai seama niciodata unii sunt disperati si ar accepta pe oricine unii se cred mari barbati daca refuza Iar intre prieteni deseori nu iese...Insa observa-l vezi cat de mult e interesat de tine pune-l la incercare dar discret sa nu se transforme in obsesie

| kanfeta4ka a răspuns:

El nici nu te place sa stiii el asa cu toti cred ca procedeaza adica cu fetele sanse mari nu ai