| DianaCs a întrebat:

Bună.Am niste dureri in zona vaginului,mă doare când mă așez, când mă duc la toaleta urinez destul de des și mult.Acum am avut o mica, mica pata de sânge.Menstruatia trebuie să îmi vina peste 10 zile, ultima menstruație fiind pe 02.01.2018.De la ce poate fi?

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ceea ce nu ai mentionat in psotarea asta, este ca ai luat Postinor in data de 27.12. 2017 iar ciclul din luna ianuarie si lunile viitoare, va fii dereglat complet, inclusiv ovulatia si perioada fertila.
Din pacate, ceea ce ti se intampla tie acum, este din cauza efectelor negative ale bombei pe care ti-ai bagat-o in corp, pe 29 dec.

Iata si postarea din 29 Dec:
https://www.tpu.ro/......tejat-iar/

| corbulalbrosu a răspuns:

In urma administrarii acelei pastile nenorocite si blestemate Postinor2 si mai ales din cate se pare acea pastila a fost folosita si absolut INUTIL, in acest moment in organismul tau se produc modificari si schimbari hormonale a caror natura si gravitate este imposibil sa fie cunoscute sau macar presupuse ceea ce impiedica formularea oricarei anticipari privind modul in care sau cum se vor desfasura urmatoarele cicluri menstruale. Se pare ca si-au facuta aparitia adevaratele ''dureri de cap'' care se vor amplifica in lunile urmatoare. Pana atunci sa ai parte daca se poate de cat mai multa sanatate!

| Suki08 a răspuns:

Ai cistita daca urinezi des si cu usturimi si probabil o leziune pe col, infectie vaginala, cam asta ai

| alina2k18 a răspuns (pentru Suki08):

Ohh cate diagnostice fara sa examinam pacientul clinic si echograficwinking
Mama Omida estiwinking

| Suki08 a răspuns (pentru alina2k18):

Te-am intrebat ceva, aici doar dam niste sfaturi sa se duca la doctor daca vrea sa se vindece, dar in mare parte pentru ce zice ea printre alea se afla problema ai, spun asta fiindca am avut si si aceeasi problema si asta mi-a zis ginecologul ca am si mama e asistenta, si da, mama omida, like

| alina2k18 a răspuns (pentru Suki08):

Te nominalizez la Nobel pentru medicina atunciwinking

| Suki08 a răspuns (pentru alina2k18):

Vai, esti o scumpa