anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna am niste ginduri nebune in cap, ma gindesc la ceea ce poate sa nu-i fie corect sau nu stiu dar in cap imi pun diferite ginduri.Astazi veneam acaasa cu prietenul meu eram in autocat vb.ne rideam,mi-a luat mina si se juca cu ea la un moment dat mi-a scos inelul care era un cadou din partea parintilor mei,l-a scos s-a uitat la el, si l-a pus la e pe deget, si la pus pe degetul cel mijociu pentru logodna. Si in cap mi-a venit deodata un gind ca l-a masurat pentru ca sa poate sa cumpere sa vada marime laughing))) nu stiu de ce asa m-am gandit. Poate doar la pus pur si simplu. Voi ce credeti oare intr-adevar l-a pus pe deget ca sa vada marimea la inel? p.s poate vrea sa ma ceara de mireasabig grin laughing))

6 răspunsuri:
| motan444 a răspuns:

Poate vrea sa til spareasca laughing rolling on the floor

| AlexanderAdrian a răspuns:

Sa stii ca sunt mari sanse sa-l fi masurat pentru a-ti lua un inel. nu musai de logodna ci pur si simplu. Poate si de logodna nu se stie. Daca si tu iti doresti asta, atunci iti doresc sa se implineasca.

| buzeduulci a răspuns:

Ai prea multe filme in caplaughing)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Culmea si cu tine, doar la logodna iti zboara mintea, ai uita ca asta este luna cadourilor?

greece12
| greece12 a răspuns:

Asteapta-te,eventual,la un inel cadou din partea lui, nu neaparat la logodna si casatorie!
happy
Imaginea ta idilica despre iubire si casatorie te trimite cu gandul la asemenea vise, dar e mai bine sa speri mai putin si sa te trezesti ca primesti mai mult!
happy

| cupydo0n a răspuns:

Da poate vrea sa il duca la amanet, sau poate ti la scos pentru simplul motiv ca plictiseala provocata de mersul cu autocarul este iritanta si trebuie sa faci ceva sau a vrut sa vada daca este de aur sau a vrut sa le arate oamenilor din autocar ca tu ai inel sau mai stiu eu ce altceva.
De ce tu te-ai gandit tocmai la asta?
Dar daca ideea ta este cea buna, eu va doresc casa de piatra si sa fiti fericiti.

O zi buna.