Bărbații au nevoie de spațiu personal. Nu ai idee cât este de importantă chestia asta pentru ei. Trebuie să îi oferi spațiu și să îi oferi intimitatea lui. Nu e bine nici să îl cerți mereu, nici să îl sufoci cu mesaje, nici să petreceți prea mult timp împreună sau să vorbiți mereu. Se instalează monotonia. Aveți nevoie de puțină distanță și o să vezi că lucrurile vor fi altfel. Depinde de tine. Dar în felul acesta cum ai descris, o să vă despărțiți curând. Dacă îl iubești și îți dorești să fii cu el, mai întâi schimbă-te tu și vei vedea o schimbare.
Recomand: https://www.youtube.com/watch?v=7P6nnf-Kfw8
Se poate activa si subtitrarea in romana.
Ai dat un răspuns imparțial și la obiect. Îmi pare rău că nu pot evalua răspunsul, dar mă bucur că a fost remarcat de editori. An nou fericit și prosper să ai!
Sincer, relatai asta se va rupe curand, din cauza geloziei si istericalelor tale.
Nici un barbat din lume nu va sta langa o femeie isterica si geloasa, la un moment dat, isi ia lumea in cap si fuge.
Nu asa se tine la cineva, nu asa arati cuiva ca-l iubesti si il intelegi, nu urli din prostiile pe care le faci tu singura, nu stresezi omul cu inchipuiri si alte lucruri, ca odata si odata, nu se va mai intoarce la tine, ci la alta.
Invata sa-l respecti si sa-i acorzi incredere si mai lasa plansul, gelozia si istericalele, ca-l pui pe fuga.
Fereasca Dumnezeu. Dar cum tu te suporti? Eu ca femeie si nu te-as suporta. Da, normal ca exagerezi si normal ca usor, usor o sa i se ia de tine de tot. Esti foarte obositoare.
Potoleste-te.
Ai parolele, wtf, ești toxică și da, creezi un stres inutil când ai putea să-i dai spațiu și să aveți o relație frumoasă. Normal că e la tine problema, ar trebui să mergi la psihiatru înainte să-ți dea jet permanent, că nu cred că s-ar mai uita în urmă.