| Marbella188 a întrebat:

Am niste intrebari ce ma framanta.
Am o relatie de aproape 2 ani si de cateva luni s-au schimbat niste lucruri. Is prea obsedata de el si el e ft stresat, lucreaza si e tot timpul agitat. Am avut o cearta mai urata si efectiv plang ft mult. El imi spune ca il agit, ca il cert incontinuu, il cert fiindca sta mult pe telefon, nu banuiesc nimic fiindca am parolele si incredere dar ma enerveaaza ca sta atata de mult pe telefon. Am impresia ca nu vrea, nu mai are chef sa vb atata..intr-adevar recunosc ca sunt stresanta si ca il cert ft mult si mereu ma iau de el pentru anumite chestii. De iesit nu prea iese fara mine si cand are timp vine la mine, stam mult impreuna. Dar nu stiu, exagerez euu? Il stresez prra tare? Ma stresez degeaba? Stiu ca daca ar vrea sa ma insele sau sa faca ceva pe ascuns tot ar putea face si fara ca eu sa stiu, dar nu stiu, eu am incredere in el dar parca simt ca ceva s-a schimbat. Ce sa fac? E la mine problema sau la el? Si cand vreau sa vb sa lamurim lucrurile imi spune ca iar incep si ca nu mai poate sau ca e obosit si se pune la somn, ca e satul de aceeasi cearta sau fie face glume cu mine si vb asa aiurea ca sa schimbe subiectul si iar ma enervez. Ce sa fac, va rog ajutor, plang des si nu ma mai pot abtine.

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| SEMIHA a răspuns:

Bărbații au nevoie de spațiu personal. Nu ai idee cât este de importantă chestia asta pentru ei. Trebuie să îi oferi spațiu și să îi oferi intimitatea lui. Nu e bine nici să îl cerți mereu, nici să îl sufoci cu mesaje, nici să petreceți prea mult timp împreună sau să vorbiți mereu. Se instalează monotonia. Aveți nevoie de puțină distanță și o să vezi că lucrurile vor fi altfel. Depinde de tine. Dar în felul acesta cum ai descris, o să vă despărțiți curând. Dacă îl iubești și îți dorești să fii cu el, mai întâi schimbă-te tu și vei vedea o schimbare.

| anonimg a răspuns (pentru SEMIHA):

Recomand: https://www.youtube.com/watch?v=7P6nnf-Kfw8
Se poate activa si subtitrarea in romana.

| Swae a răspuns (pentru SEMIHA):

Pana la urma cat spatiu personal sa ii ofere? Ca nu e ok nici sa stea cu lunile fara sa vorbeasca. Trebuie sa se inteleaga reciproc unul pe celalalt.

| TheGentleman a răspuns (pentru SEMIHA):

Ai dat un răspuns imparțial și la obiect. Îmi pare rău că nu pot evalua răspunsul, dar mă bucur că a fost remarcat de editori. An nou fericit și prosper să ai! happy

9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Sincer, relatai asta se va rupe curand, din cauza geloziei si istericalelor tale.
Nici un barbat din lume nu va sta langa o femeie isterica si geloasa, la un moment dat, isi ia lumea in cap si fuge.
Nu asa se tine la cineva, nu asa arati cuiva ca-l iubesti si il intelegi, nu urli din prostiile pe care le faci tu singura, nu stresezi omul cu inchipuiri si alte lucruri, ca odata si odata, nu se va mai intoarce la tine, ci la alta.
Invata sa-l respecti si sa-i acorzi incredere si mai lasa plansul, gelozia si istericalele, ca-l pui pe fuga.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Citește cartea Bărbații sunt de pe Marte și femeile sunt de pe Venus.

| LoveSleep a răspuns:

Mergi la muncă.

| sofisis a răspuns:

Fereasca Dumnezeu. Dar cum tu te suporti? Eu ca femeie si nu te-as suporta. Da, normal ca exagerezi si normal ca usor, usor o sa i se ia de tine de tot. Esti foarte obositoare.
Potoleste-te.

| Dalmore a răspuns:

Ai parolele, wtf, ești toxică și da, creezi un stres inutil când ai putea să-i dai spațiu și să aveți o relație frumoasă. Normal că e la tine problema, ar trebui să mergi la psihiatru înainte să-ți dea jet permanent, că nu cred că s-ar mai uita în urmă.

Răspuns utilizator avertizat