| Olesico a întrebat:

Am niste intrebari si vreau raspunsuri concrete, intelese:
1. Daca bagi degetul in vagin si curge sange e grav?
2.Medicul poate vedea asta?
3.cit timp curge?
4.e normal sa curga sange?
5. dauneaza sanatatii?
6.dar daca esti de exemplu fata in jur de 14 ani ce inseamna?
Vreau raspunsul repede...

P.S Din interes personal, vreau sa fiu ginecolog
Raspunsul la fiecare intrebare

6 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

1.) Nu. 2. ) Da. 3.) Depinde; de la cateva secunde la cateva ore. 4. ) Da, este normal, 5.) Nu. 6. ) Indiferent de varsta avuta, deci si in jurul varstei de14 ani, daca apare sangerarea in urma introducerii degetului in vagin, reiese ca himenul a fost lezat sau poate chiar rupt, actiune prin care a fost afectata pielita care acopera intrarea in vagin denumita HIMEN si ca urmare s-a produs DEFLORAREA "pasaricii" dar nu s-a produs si DEZVIRGINAREA respectivei fete/femei. Sanatate!

| Olesico explică (pentru corbulalbrosu):

Adica se primeste ca fata poate fi virgina?

| corbulalbrosu a răspuns (pentru Olesico):

Prin practicarea activitatii de masturbare, se poate produce asa numita "deflorare" care reprezinta o lezare partiala sau chiar ruperea completa a pielitei denumite himen care acopera partial intrarea in vagin. Chiar si in situatia in care fata are "pasarica" deflorata, ea ramane in continuare virgina fiindca fenomenul de dezvirginare se produce DOAR in momentul in care vaginul intra in contact/este penetrat de penisul real/adevarat al unui baiat/barbat. In concluzie virginitatea nu se pierde prin masturbare. Multa sanatate!

| Olesico explică (pentru corbulalbrosu):

Dar chiar si la o fata de 14 ani poate vedea medicul?
dar daca de exemplu fata sia bagat de minimum 4 ori degetul in vagin, cit curge sange, informatii dati-mi va rog ...imi trebuie mult pentru profesia ginecolog

| florincraiova a răspuns:

Încearcă să îl bagi în fund

| Gabriella55 a răspuns:

Situatia este cam asa : ai 14 ani si ti.ai introdus degetelele in vagin, ti.a curs sange pentru ca te.ai dezvirginat. Acum parinti vor sa te duca la ginecolog, da ginecologul o sa vada ca nu mai esti virgina si o sa.ti anunte parinti. Asa ca gandeste.te la ce o sa le spui.