| Iulia8659 a întrebat:

am niste probleme foarte urate.toth timpu sunt suparata.ma gandesc la chestiile alea ma inchid in mine.toata ziua imi vine sa plang.in primul rand.ca am fost cu cineva dar ne-am despartit si sufar pentru el.ca il iubesc. a doua chestie este ca mama mea nu e langa mine cand am nevoie de ajutor.este plecata la munca in germania. iar eu cu tatal meu am inceput sa nu ne mai intelegem iar toth timpu ne certam.numai rezist.in ultima vreme stau in casa si ma apuka plansu.sad la scoala nu pot fi atenta pentru ca ma gandesc la toate si chiar nu stiu... ce as putea face sa trec peste toate astea.as vorbi cu mama mea. oricum ea stie fazele cu tata.ca nu ne intelegem.numai stiu.toata ziua sunt suparata.si nu am chef de nimic...ma inchid in mine.prieteni adevarati numai am pentru ca m-am lamurit cu toti.numai rezist.sad spuneti-mi si mie ce sa fac. ofer funda. mersi.straight face

6 răspunsuri:
| Mademoiselle a răspuns:

Daca mama ta este plecata la munca inseamna ca vrea sa iti ofere totul, nu o judeca ca este plecata, insa poate tu nu vrei decat sa fie langa tine in astfel de momente, sa simti ca ai pe cineva langa tine! Incearca sa eviti certurile cu tatal tau, chiar nu il mai baga in seama, imagineaza-ti ca nu exista daca si el este vinovat de starea ta! Prieteni m-am convins si eu intr-un tarziu ca nu exista, din pacate! Incearca sa fi atenta la scoala, lasa gandurile negre afara la usa! Daca tu nu faci nimic pentru tine nimeni altcineva nu va face! E greu stiu, primesti multe sfaturi dar e greu sa le pui in aplicare! Gandeste-te la tine in primul rand, pentru ca tu esti mult mai importanta decat oricine! Incearca sa fi mai optimista, sa vezi partea plina a paharului! In orice lucru rau poate exista si ceva bun! Incearca sa vorbesti cu cineva care te-ar asculta, in care ai incredere, chiar poti cu mama ta! Daca vrei sa vorbim pe mess lasa-mi un mesaj cu id tau! Si nu uita, nimeni nu este menit sa sufere! Succes te puuup :*

| Vanesituca a răspuns:

Offsadsadsad cam asa este si la mine nu pot vb cu nimeni din casa straight face:crying(crying cu mama nu pot pentru ca dupa 10 min cei zic striga in gura mare cu tata nu prea vb:-s si cu frateleoh go on ce sa zicstraight face si am fost indragostyta de un baiat 3 ani si pot spune si acum ca sunt:-s dar trebuye sa fim puternike in viata chiar daca uneori simtim ca totul s-a sfarsit trebuie sa ne gandim ca undeva in lumea asta este cineva care ne iubeste si inca ne cautasadsadsad desi pare cam greu de crezut este adv si cu fazele cu pretenii adevaratii nu te increde in orikine pentru ca este posibil sa iti vrea raul nu stiu ce sa iti sugerez sa faci pentru ca si eu plang in fiecare zi noaptea cand ma pun in pat stau si ma gandesc la flavius(pers de care sunt indragositita) si imi vine sa mor dar ma gandesc ca viata merge inainte si ca ranile vor fi vindecate cu timpulwinkingsadsadsad este foarte greu si poate crezi ca sunt psiopata ca ti-am explicat atata dar chiar te inteleg si nici eu nici tu nu meritam sa fim asa asa ca trebuie sa ne gandim la ce am spus si sa fim tarihappy pentru ca d-zeu este sus si ne ajuta si are grija de noi am 15 ani si chiar cred ca este cineva care ma iubeste chiar daca acela nu va fi flaviuswinking asa trebuie sa crezi si tu si stiuuu pentru ca iti este fffff geru sa uiti de pers pe care o ibesti stiu ce inseamna sa iubesti crede-ma Ptr ca in fiecare dimneata ma gandesc la el ziua ma uit lapozele cu el si seara plang din cauza luisadsadsadsad si cu faza cu parintii si alea daca spui ca mama ta este intelegatoare si te va asculta sun-o pe ea si vb si daca nu ai vera poti sa imi iei id de mess vanesa_08_girl si sa imi spui tot ce ai pe sulet nu te cunosk dar stiu ca ca pers si ca fata MERITI MAI MULT big hug asa ca daca vrei putem sa vb oricand si nu e bine sa te inchizi in tine scuma mea:*:*:* daca simti oricand nevoia poti vorbi cu mine BAFTA IN TOT CE FACI SI SUCCESC:*:*:*:*crying funda?(iarta-ma daca nu vei sa dai si tiam cerut)

| Madilyn a răspuns:

Nu trebuie sa te inchizi in tine...incearca sa respingi tot ce se intampla. Evita sa te certi cu tatal tau, mai lasa si de la tine.iar in legatura cu suferinta aia : sa stii ca o sa treaca toate. Eu spre exemplu am avut o perioada la fel. Dar stii ce poti face? Ia-ti un jurnal, un carnetel, care sa fie doar al tau si scrie in fiecare zi tot.descarca-te ca si cum te-ai certa cu cineva, asculta muzica vioaie, nu doar din alea triste, si gaseste-ti ceva de facut. Afla ce pasiuni mari ai, iesi si te plimba, canta, danseaza, invata, citeste. orice. Viseaza incontinu la lucruri marete si incearca sa faci cate un pas spre ele.

Viata e frumoasa, merita s.o traiesti din plin si sa te bucuri de ea. :*

| LolitaLempicka a răspuns:

Vorbeste cu Dumnezeu, roaga-te, mergi la biserica.sa vezi ce bine o sa fie pentru tine, si ce o sa simti.e in inima ta, vorbeste cu El...TU NU ESTI SINGURA!

| Natyzzza a răspuns:

Dragutzo fii calma candeste'te dupa tot raul vine si un bine...gaseste'ti un alt iubit care poate te va iubi mai mult si te va intelege.tu trebuie sa mergi undeva departe de toti si sa stai singura cat va timp sa uiti de acel baiat si de toate relele. dupa cat va timp o sa iti revi dar ai nevoi de ajutorwinking
Sfat: gasesteti un iubit care sa tina la tine si sa iti dea sfaturi.nu te uita dupa fizic uitate dupa cum gandeste si cum se comporta!:*

| Giorgi26 a răspuns:

Important e sa nu iti pierzi speranta si nici sa nu suferi din dragoste pentru ca nu merita. Eu zic sa te concentrezi pe scoala si ai sa vezi ca restul lucrurilor vin de la sine daca ai grija de ce e mai important (si anume propria persoana)...si eu am trecut prin astfel de momente si vorbesc din experienta. Prieteni vor fi mereu...ai sa cunosti si ai sa ai de unde alegewinking PS: daca vrei sa vorbesti cu cineva giorgi26buc@yahoo.ro. Fii puternica!