| Mumoasa14 a întrebat:

Am o amica care mie imi spune tot, si mi-a spus ca si-a facut un prieten si s-a culcat cu el ( a intretinut relatii sexuale ), in timp(o zi doua) ea a incercat sa se ingrase fortat mancand si cand nu ii era foame si cand ii era,. dupaceea sa ingrasat putin si a inceput sa ii fie foame foarte tare si sa manance din ce in ce mai mult, a facut testul de sarcina si i-a iesit ng ( adica nu e insarcinata) dar totusi are pofte si ii e mereu foame, poate voi ati patit asa ceva sau cunoasteti anumite cazuri, Ce credeti ca are? Oare o fi insarcinata? Cum imi puteti expica ca ea mananca din ce in ce mai mult si are anumite pofte? Ipoteza mea ar fi ca si-a fortat stomacul sa manance si asa se poate explica marea foame pe care o detine laughing. Voi ce credeti? Vreau mai multe pareri... Multumesc :*:*:X:X ( amica mea are decat 16 ani )

Răspuns Câştigător
| Pitzipoanca a răspuns:

Aloha! Pofta vine mancand. Nu are nicio legatura cu sexul, este doar din cauza ca s-a fortat sa manance. Nu e bine. Trebuie sa tina dieta de urgenta, ar fi pacat sa-si strice corpul din cauza unei tampenii. O zi pufoasa!

3 răspunsuri:
| Hermaniona a răspuns:

Si-a marit stomacul... logic pentru ca a mancat prea mult si acum stomacul tot ii cere mancare...

| IloveME a răspuns:

La inceput s-a indopat de mancare, asta a facut sa ii sa mareasca stomacul.nu ii deloc insarcinata!

| Schatzyyyyy a răspuns:

Daca si-a facut testul si nu e pozitiv, nu are cum sa fie insarcinata! I s-a marit stomacul si atat!