Da, inca se gandeste la ea. Chiar daca deschizi o discutie despre asta, nu ai nici o garantie ca va fi si sincer cu privire la ceea ce simte pentru ea. Nu-mi permit sa-ti spun tie ce sa faci, dar eu vad urmatoarele variante: ori nu-i spui nimic si ramai in relatie, dar tinand garda sus si fiind mereu pregatita sufleteste sa fii parasita la un moment dat...ori iei taurul de coarne, ii spui ca nu poti sta cu el in conditiile in care inca se gandeste la ea, si il parasesti. Daca decide sa lupte pentru tine, inseamna ca-i al tau. Daca nu vine dupa tine, inseamna ca-i al ei si chiar daca n-ai fi pus piciorul in prag, oricum l-ai fi pierdut in favoarea ei la un moment dat.
Buna.Trebuie sa intelegi ca relatiile se bazeaza in primul rand pe comunicare! Deci stii ce ai de facut, vorbeste deschis, calm cu iubitul, fiindca parerile unor straini nu conteaza.
Asculta, dupa cum a spus alt user, trebuie sa vorbesti cu el despre asta si sa-i observi reactiile.
Poate el vrea sa pastreze lucrurile alea drept amintiri dintr-o perioada frumoasa a vietii. Stiu oameni de genul si nu e nicio problema atata timp cat amintirile alea raman in trecut.
Deci, vorbeste cu el, observa ce spune si cum spune lucrurile si poti sa-i ceri si putina reasigurare in urmatoarele zile dat fiind ca scrisoare aia ti-a zguduit increderea in voi.