anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o asa zisa problema, mi-e rusine sa-i spun cuiva care ma cunoste! Cand aveam vreo 13 ani m-am masturbat, si mi-a curs sange atunci. Nu am facut pana acum sex niciodata! Deci sunt oarecum virgina. Dar e posibil sa ma fi dizvirginat de atunci? Am 16 ani!
Si de ce am labiile mici asa de mari, e ceva in neregula cu mine? Sau e normal thinking

11 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Dacă atunci ai introdus degetul/degetele ( ori alte obiecte ) în vagin, este POSIBIL să-ţi fi RUPT himenul!

În privinţa labiilor, NU e nici o problemă!
Aşa eşti tu ( şi alte mii/zeci de mii de fete/femei ), deci NU ai de ce să te îngrijorezi.

Toate cele bune.

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Inca esti,

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| soloangel01 a răspuns:

Daca ai incercat sa iti bagi ceva in vagin inseamna ca tiai rupt himenul(asta explica sangerarea).si stai linistita ca virgina esti si daca iti bagi o vaza in pasarica.winking

| miru20cmrecords a răspuns:

Poti sa imi spui cum te-ai masturbat?

| miru20cmrecords a răspuns:

Nu cred ca mai esti virgina.

| JosePpPp a răspuns:

Virgina stintific nu mai esti daca ti-ai bagat ceva.

Dar tot o sa ramai "virgina " pana in timpul actului. Pana "gusti" tu acel ceva.

| AlexandruGeorgeNita a răspuns:

Fata taichy... virgina esti pana cand o sa faci ( dragoste / amor / sex ) sau dupa cazuri viol! laughing Doamne fereste! era o gluma! in orice caz. partea cu labiile este normala nu ai de ce sa iti faci probleme cu asa ceva. Nu toate seamana intre ele. Deci. Stai linistita!

| cdu92 a răspuns:

Inca mai esti...

| mariusgavril25 a răspuns:

Salut dac nu ai introdus degetul sau degetele sau alte obiecte in vagin fi fara grija, mai esti virgina, iar dac ai facut-o poate fi partial sau total asta tu stii mai bine ce ai facut si cum te-ai masturbat.este normal sa ai labiile mici mari nu trebuie sa ati fie rusine este bine sa stii cit mai multe despre corpul tau aflind mai mult informindute legat de viata sexuala riscuri si boli etc.