| Monstrul a întrebat:

Am o colega cu care ma inteleg destul de bine. M-a tot ia imbrate cand stau jos mi se pune imbrate, imi tot spune ca am fundul bun laughing...si alte complimente. Mie imi cam place de ea big grin dar nu foarte tare. Dar mergelaughing
Cum aflu daca sentimentul e reciproc, as intreba-o daca vrea sa fim prieteni(impreuna) dar un refuz m-ar cam face de rusine, asa ca vreau sa fiu sigur.

7 răspunsuri:
| RXN a răspuns:

Te place, ma indoiesc ca te-ar refuza.happyN-ar strica sa risti putin.

| alexxx a răspuns:

Stai linistit ca te place ...asa era si primameaprietena:X

| Stefanie a răspuns:

Paaithinking eu cred ca din moment ce iti face toate acele complimente te placesmug. si daca nu esti sigur de chestia asta incearca sa ii raspunzi la complimente si probabil ai sa vezi ca va fi din ce in ce mai bine. dar nu te astepta ca ea sa faca primul pas.intreab'o.eu nu cred ca o sa te refuze din moment ce se comporta cum ai zis tu.succesbig grin

| innocent_9644 a răspuns:

Te palce, intrab. o
O fata n.ar face asta daca nu i.ar palcea de cinevawinking.
Deci, incearca, si intreab. o... Vezi ce iese.
bafta:*

| DeeDee_4511 a răspuns:

Incercarea moarte n.are.deci.happy spune`i ce simti!happy
Succes!

| Pacala a răspuns:

Daca ea doar "merge" si nu iti place destul de ea, de ce vrei sa strici o prietenie pentru o relatie pe care oricum nu ti-o doresti cu adevarat? Daca n-o placi MULT acum, o sa iti treaca repede cheful de relatie cu ea. Si atunci pierzi si ce ai acum. Asta vrei?happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar daca refuza.***. toata clasa care e plina de fraieri ar incep, ca uitel pe la.