anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună, am o curiozitate. Am o relație de 4 luni, prietenul meu fiind mai mare cu 10 ani, el deja îmi propune sa avem copii, după 4 luni de relație. Sunt f curioasa de părerea dvs. Mulțumesc

11 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Prietenul tau iti spune ca vrea de fapt sex cu tine, ca de voia copii, te cerea intai de nevasta.

| Emilian65 a răspuns:

Propunerea lui este cam rapida. Tu esti cea care hotarasti daca vrei sau nu copii cu el. Ar fi cazul sa mai treaca putin timp in care sa va cunoasteti mai bine, dupa aceasta perioada este bine sa faceti si casatoria si apoi sa va ganditi sa faceti si copii.

| Andreeush a răspuns:

Copii ar vrea sa aiba dar sa se casatoreasca cand?
Tu cati ani ai?

| Nina001 a răspuns (pentru Andreeush):

Am 23, mi-am facut o parere in ce priveste situatia, in schimb ii f pripit dupa 4 luni sa faci propuneri de genu. Incerc sa aflu intentia reala.

| Șurubelniță a răspuns:

Cam devreme o astfel de propunere. Tipul pare să aibă ceva ani, de la 30 în plus altfel nu înțeleg de ce ar face afirmații de genul ăsta. Adică cu alte cuvinte pare destul de disperat să își întemeieze o familie. Ar trebui mai întâi să încercați să locuiți o perioadă îndelungată împreună și să stabiliți de comun acord dacă aveți condițiile necesare pentru a putea avea copii.
În plus tu dacă nu îți dorești asta nu te poate obliga.

| eugeniu2020 a răspuns:

Pai ce copii merge vorba daca voi inca nici nu va cunoasteti bine si nu sunteti impreuna?

| Nina001 a răspuns (pentru eugeniu2020):

Perfect de acord, intentia incerc sa aflu

| Andrei258 a răspuns (pentru Nina001):

Si la mine eu am 30 ea are 25ne cunoastem de 8 ani anul asta la intalnirea de 10 ani de la absolvirea liceului o cer în casatorie

| eugeniu2020 a răspuns (pentru Nina001):

Pe tine te doare in cot de intentia lui - tu vezi-ti de treaba si gata

| AlexandrEv a răspuns:

Probabil prietenul tău are o vârstă la care își dorește acest lucru, fiind cu 10 ani mai mare. Cred că e ceva normal, dar depinde cum gestionați situația. Dacă tu ai încredere în el și îți dorești copii, e în regulă. Dacă simți că nu e momentul potrivit pentru tine, propune-i să mai așteptați măcar un an. (Nu sunt neapărat de acord cu ideea de a face copii DOAR după căsătorie. Dacă se întâmplă înainte, asta e, mai ales dacă poți să îi oferi viitorului bebe tot ce are nevoie?) Deci cam depinde de ce simți tu, în ce stadiu sunteți, cum vă înțelegeți. Sunt cupluri care fac copii după 10 ani și divorțează cu copilul în brațe și sunt cupluri care fac copii după doar un an și sunt bine și acum? Rămâne la aprecierea ta. Succes!

| mayafera4 a răspuns:

Eu cred ca trebuie sa asteptati pana cand o sa aveti o relatie stabila.