| Claudia a întrebat:

Am o curiozitate, ce simti cand iubesti un baiat / o fata? Nu sunt o copila, doar ca vreau sa stiu ce simtiti voi fizic si psihic cand iubiti. Dau si funda daca asta va incanta... Multumesc

4 răspunsuri:
| Loveyourself a răspuns:

Defectele iubirii sunt ca atunci cand iubesti,nu observi defectele celuilalt si in sinea ta i le ierti, dar in realitate acestea pot fi ft ft mari! il crezi un om bun fara sai cunosti caracterul dar se dovedeste a fi invers! nu stiu care ar fi avantajul dar cand iubesti te simti intr-o alta lume cu flori si inimioare in care totul se implineste pana cand te plictisesti sau te dezamageste pers respec cu vorbe sau fapte, daa totul e frumos pana ti se spulbera toate visele atunci cand baiatul/fata iti sp ca nu il/o interesezi si ramai cu buza umflata! dar incet incet o iei de la capat si afli pe candva cate sa te iubeasca (pss...eu am compusowinkinglove struck

| NesScaFe a răspuns:

Persoana iubita ti-se pare perfecta fara defecte si iti imaginezi cum ati fi voi 2 in anumite ipostaze (nu ma refer la sex) dar este o chestie umitoare pe care orikine ar trebui sa o simta!

| bebelush24 a răspuns:

Buna! pai depinde de la persoana la persoana. eu cand am iubit pe cineva. a fost un sentiment nemaintalnit.il iubeam cu toata fiinta mea, cu tot sufletul meu. i-as fi daruit si viata daca ar fi trebuit.Cand eram langa el radiam de fericire si iubire. Simteam ca lumea e a mea.Chiar si 5 minute de as fi stat langa el simteam k eram intr-o lume cu oamnei buni si plina de iubire.Bineinteles ca 5 minute nu ar fi fost de ajuns sa il simt si sa il cuprind in bratele mele sa ma bucur ca imi este alaturi si ca este parte din viata si inima mea! Iubirea lui imi curgea prin vene.Si adevarat vorbeam cand ziceam k il iubeam ca o nebuna! Acum s-a dus totul. Viata merge inainte.Desi mereu va face parte din sufletul meu! Tu ce simti cand iubestibatting eyelashes? pupiii:*

| Annixlove a răspuns:

E un sentiment de nedescris! e ca si cum doua suflete sunt doar unul si nu mai exista ea si el... exista amandoi :X