| HUAWEHUAWE a întrebat:

Buna.Am o curiozitate si adresez intrebarea asta decat fetelor/femeilor, daca raspund si baieti nu ma deranjeaza laughing

E o intrebare nesimțită si nu vreau sa fiu nesimtit, deci imi cer scuze anticipat pentru orice deranj creat cu curiozitatea asta.
Ce parere aveti despre gandirea avută cand ati luat decizia de a face pentru prima data sex oral? (o opinie )

7 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Sunt de părere ca am luat decizia cea mai buna

| dullcat a răspuns:

Buna.Nu vad nimic nesimtit aici, dar nu prea inteleg.Ce parere doresti? E de asteptat pentru parteneri deschisi la minte. Daca primesti atunci si oferi la randul tau, daca nu, nu.Atat timp cat nu o faci prea devreme, cu o persoana iresponsabila, vei fi ok.

adresez intrebarea numai/doar fetelor* ->
https://www.libertatea.ro/......ct-4339640

| iliiiinca a răspuns:

Nicio parere, e perfect normal

| ElenaRaducan a răspuns:

Sincer? Mi-a propus fostul sot. Dupa cum ati inteles a devenit ''fost''. Un pervers de cea mai joasa speta.

| gianifasole a răspuns:

Pai prima data când am făcut o unui băiat m-am gândit ca e un stiulete de porumb fără porumb cu sare apoi când am simțit lichid în gura am înghițit doar pentru ca îmi era sete dar din păcat nu era spermă k idee și acum am ajuns sa am o dependenta pentru înghițirea urinei atunci când ma ușurez

| Vladimir123779 a răspuns (pentru gianifasole):

Wow :0 :O :O

| Vladimir123779 a răspuns (pentru gianifasole):

Pai tu te "usurezi " in gura? Tare curios imi arari di mie? laughing :O :O