| laviniabeluska11 a întrebat:

Am o curiozitate. Zilele astea se face un an de cand s-a sfârșit o relatie de a mea si ma tot frământă în perioada asta. Totul a început când mergeam la antrenamente. Acolo un tip m-a remarcat si peste ceva timp mi-a dat cerere pe Facebook.Am început sa vorbim, el voia sa ne vedem, dar el tot il refuzam si el tot insista. In fine, ne-am vazut si am început o relatie. Mă îndrăgostisem foarte tare de el si el de mine. Nu puteam sa stau o zi fara sa il vad si când ieseam stăteam foarte mult cu toate ca amândoi aveam examene atunci. Nu mai puteam sta fara el. Vorbeam mereu la telefon si se crease o dependența. Când eram mai in intimitate, doar mă săruta pe gat si pe sâni si ma mângâia peste tot, dar nu am facut absolut nimic, nici nu a adus in discutie. Cu toate sărutările astea ale lui mă făcea să mă simt in al nouălea cer. Nu ne certam si era totul perfect. Dupa examen, eu am plecat si nu ne mai puteam vedea o perioadă. Vorbeam foarte mult, toata ziua, seara se mai întâmplă sa adorm si sa nu ii raspund la mesaje si se enerva, îmi spunea mereu ca spera sa nu ma atinga altcineva in afara de el si ca vrea sa vin înapoi cât mai repede. Au venit admiterile. Eu am intrat la facultate, el nu. Era nervos mereu, nu ne mai puteam intelege. Incercam sa il linistesc si ma scotea tot pe mine vinovata. M-am dus sa il vad si mi se părea ca nu prea are chef. Am rezistat asa 3 săptămâni. Dupa care nu l-am mai căutat, mi-am schimbat numarul si l-am stres de la friends. Mi-a dat el Block apoi. La scurt timp, îmi comenta pe instagram. Eu paream indiferentă. Dupa ceva timp a început sa îmi scrie un amic de al lui si am vorbit cu el tot mereu si mi-a zis ca el nici nu stia ca noi nu mai suntem împreună. Am tot vorbit cu asta, ca prieteni doar, mă întreba mereu ce relatii am, cu cine ies si voia sa stie cam tot, dar de vreo 3 luni nu mai vorbim. Voi de ce credeți ca noi doi ne-am despartit asa?

5 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Multe relati ai fata tu

| LoveSleep a răspuns:

Zicea că speră să nu te atingă altcineva. Dacă ar ști el ce știm noi...

| seth2016 a răspuns:

>> mi-a zis ca el nici nu stia ca noi nu mai suntem împreună
Serios? rolling on the floor

>> nu ne mai puteam vedea o perioadă
E greu sa tii o relatie la distanta.

>> Voi de ce credeți ca noi doi ne-am despartit asa?
Comunicarea bat-o vina happy.

| Biu009 a răspuns:

Cum sa te desparti asa de cineva doamne? Cica "nu l-am mai căutat, mi-am schimbat numarul si l-am stres de la friends. Mi-a dat el Block apoi."
Cati ani aveti? Nici macar atata respect nu ai avut pentru el sa discutati face to face despre asta?

| Jhonny312 a răspuns:

Poate erea agent secret laughing