anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o dilema! acum o luna am intalnit un tip, din inamplare, adica ne stiam de mai mult timp, dar atunci am avut ocazia sa stam mai apropiati.Ideea e ca el avea prietena atunci, de 6 ani chiar.In fine, eu nu m-am gandit ca o sa mai vorbim vreodata.La un moment dat, adica cum 3 zile, el m-a bagat in seama pe facebook si cumva se si dadea la mine, adica imi facea complimente si imi spunea lucruri dulci.Am vorbit putin si apoi i-am zis ca nu e ok sa stea sa vorbim pe facebook de vreme ce le are o iubita.El mi-a zis ca nu mai are pentru ca respictiva l-a inselat.In prima faza, nu l-am crezut, dar apoi am descoperit ca asa era.Am investigat putin si chiar se despartisera.Inca vorbim si inca se da la mine si imi spune ca vrea sa fie cu mine.Si eu il plac, dar sunt momente cand il vad ca da inapoi si nu stie daca sa ma aleaga pe mine sau sa o aleaga pe ea.Trebuia sa ne vedem sambata asta si el a considerat ca e mai bine sa nu ne vedem pentru ca ii e teama ca intre noi va fi ceva si nu vrea sa ma raneasca in vreun fel.Mi-a cerut sa nu spun nimanui ca vorbesc cu el pentru ca nu vrea sa o faca nici pe ea sa o doara. Apoi mi-a zis sa ne vedem de sarbatori, adica sa mergem la un suc, in alta parte, unde ea nu poate afla ca suntem si sa vorbim.Mi-a cerut sa astept sa se linisteasca apele si apoi putem oficializa totul.Eu nu stiu ce sa fac.Pot pica de fraiera daca as sta sa astept dupa el si ei sa se impace sau il pot avea pe el doar pentru mine, dar riscul este destul de mare.Se vede ca el ma place, dar nu vreau sa fiu doar un pansament pentru el.Ce ma sfatuiti sa fac?

4 răspunsuri:
| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Halele maica sfanta saracul baiat aceeasi pasarica 6 ani, si-a nenorocit tineretea nu e de mirare s-a plictisit si vrea sa faca SEX cu tine

| neutrino a răspuns:

Daca el asa ti-a spus, atunci nu spune nimanui ca esti cu el, nici macar lui. Niciodata o relatie ascunsa, chiar din motive puerile, nu poate avea un viitor frumos. Renunta la el inainte de a incepe o relatie.

| TheLoveDoctorr a răspuns:

Eu spun sa ii oferi putin timp. E vorba de 6 ani happy. Iar daca el consdera ca nu mai are rost sa priveasca in trecut (ceea ce e un lucru bun) o sa fii cu el. Daca priveste in trecut s iarta ( cea mai mare prostie) tot tu castigi : ai pierdut un baiat imatur, indecis, care nu vede esenta problemelor.Imagineaza-ti ce viitor puteai avea cu el.

| Peridava a răspuns:

Minte! Intr-un fel sau altul, minte.
Adica cum s-au despartit dar, nu vrea sa o raneasca? Si DE CE sa nu stie nimeni ca voi vorbiti? Ce are de ascuns? Poate o a treia fata? Fii foarte atenta.