| Krissu9500 a întrebat:

am o dilema, anul trecut am avut primul meu prieten si l`am iubit foarte mult dupa 8 luni m`a rugat sa fac sex cu el dupa ce am faqut`o dupa vreo 3 luni s`a despartit de mine si am suferit foarte mult, timp de un an de zile nu am mai avut nici o relatie serioasasi nu am mai facut sex. si acum am o relatie stabila din nou si baiatul chiar ma iubeste si semtimentul este reciproc iar el nu`mi cere sa o fakem si nici eu nu vreau sa o fakem k nu as vrea sa ma creada o usuratica si cre k ma intelegeti... nefiind virgina o pauza de un an nu e asa usoara si inima si corpul meu vor sa o faca dar mintea nu ma lasa... ce pot sa fac?

Răspuns Câştigător
| Ririru a răspuns:

Nu esti usuratica deloc, ai facut o cu iubitul tau pe care-l iubeai. Ati avut ceva impreuna, deci chiar nu esti.
Prietenul tau o sa te inteleaga, sigur isi doreste si el, dar poate ii e aiurea sa ti o spuna.
Sunt de parere ca actualul ar trebui sa stie ca numai esti virgina, si sa afle ca ai facut o intr o relatie, nu asa cu unu` cu altu`, o zi doua. Cum fac altele. Curaj!

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Mai astepti un timp si dupa aia o faceti. Oricum daca faci sex cu cineva la un timp scurt nu e normal ca te considera o usuratica asa cum ai zis mai sus. Asteapta 2 luni asa il cunosti mai bine.

| Rayyy a răspuns:

Bună,
Nu înţeleg exact care este întrebarea ta.
Nu îţi doreşti ca prietenul tău să te considere uşuratică datorită trecutului tău? Ei bine, dacă acesta te iubeşte, sunt sigură că îţi va înţelege problemele şi că implicit te va accepta aşa cum eşti.

| covaci101 a răspuns:

Probabil prietenul tău încă nu este pregătit pentru tine şi aşteaptă momentul potrivit! Dacă te-ai decis şi eşti sigură 100 % că vrei să rămai cu el trebuie să-l încurajezi mai mult! Succes!

| bladee a răspuns:

Vino la mine ca eu nu te consider usuratica, o sa te iubesc oricum ai fihappy, mai adu si cateva pretene sa o facem klumeahappy...

nicu_shukaru2008@yahoo.com mail-u meu, daca vrei sa o facem ma contactezi si vin sa te iau cu bmw meu seria X5 big grin, si cu inca un tovaras care este marocan dar, el o are cam mare si nu cred ca o sa-l laslaughing, nbwinking