Nu esti usuratica deloc, ai facut o cu iubitul tau pe care-l iubeai. Ati avut ceva impreuna, deci chiar nu esti.
Prietenul tau o sa te inteleaga, sigur isi doreste si el, dar poate ii e aiurea sa ti o spuna.
Sunt de parere ca actualul ar trebui sa stie ca numai esti virgina, si sa afle ca ai facut o intr o relatie, nu asa cu unu` cu altu`, o zi doua. Cum fac altele. Curaj!
Mai astepti un timp si dupa aia o faceti. Oricum daca faci sex cu cineva la un timp scurt nu e normal ca te considera o usuratica asa cum ai zis mai sus. Asteapta 2 luni asa il cunosti mai bine.
Bună,
Nu înţeleg exact care este întrebarea ta.
Nu îţi doreşti ca prietenul tău să te considere uşuratică datorită trecutului tău? Ei bine, dacă acesta te iubeşte, sunt sigură că îţi va înţelege problemele şi că implicit te va accepta aşa cum eşti.
Probabil prietenul tău încă nu este pregătit pentru tine şi aşteaptă momentul potrivit! Dacă te-ai decis şi eşti sigură 100 % că vrei să rămai cu el trebuie să-l încurajezi mai mult! Succes!
Vino la mine ca eu nu te consider usuratica, o sa te iubesc oricum ai fi, mai adu si cateva pretene sa o facem klumea...
nicu_shukaru2008@yahoo.com mail-u meu, daca vrei sa o facem ma contactezi si vin sa te iau cu bmw meu seria X5 , si cu inca un tovaras care este marocan dar, el o are cam mare si nu cred ca o sa-l las, nb