anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o dilema.As dori sa ma ajutati(. Am cunoscut o barbat de 25 ani eu avind 18. Ma atrage fizic si as dori ca el sa fie primul. Dar el nu ascunde faptul ca are o iubita in alta tara si are de gind sa plece la ea sa rezolve problemele intre ei, ea avind si copil de la altul. Stiu ca fac totul invers si nici nu ar trebui sa ma gindesc la o relatie cu el pentru ca nu are sens. Dar ma atrage, in orice caz fizic)

Răspuns Câştigător
| Roxana121 a răspuns:

Buna dazzt! Interesanta povestioara ta: eu as fi contra, dar as spune de ce nubig grin Acuma sa-ti explic dc as fi contratongueentru ca are iubita, si dupa ce va avea realtii cu tine iti va zice adios, pentru ca tu nustii daca si el te place(te iubeste) sau daca vrea ceva serios cu tine. De ce nu? big grin pentru ca te atrage ca barbat, pentru ca nu conteaza ca e mai mare decit tine, pentru ca poate sa iasa o relatie serioasa din toata incurcatura astabig grin Acuma tu decizi ori da ori babig grin succes.

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

In primul rand e diferenta mare de varsta si 2 nu e omul potrivit pentru tine, asa ca cauta-ti altul mai de seama ta sau 3 ani diferenta sa fie intre voi.

| IsabelaIssa a răspuns:

Nu merita sa il alegi ca fiind primul, pe unul ce nu da doi bani pe tine. Punct!

| Amelya02 a răspuns:

Te atrage fizic, atat! nu simti nimic pentru el. gandeste-te ca poate ai sa intalnesti un baiat pe care il vei iubii, si atunci s-ar putea sa regreti total ce ai facut.

| Crinutzaaa a răspuns:

Anii nu conteaza! conteaza ce simtiti unul fata de celalalt

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai bine faci sex mai devreme, la o varsta mai frageda, decat sa fii la 18 ani virgina si sa faci cu cine apuci.Ma intriga oamenii care nu vad ca ceea ce fac si gandesc e gresit,care nu au prejudecati si principii,are prietena nu conteaza unde si cum,si nu fii sigura ca ar lasa-o pentru tine,nu merita sa ii oferi prima ta noapte de dragoste unui om pe care nu il iubesti,si te atarge doar fizic,virginitatea ar trebui sa fie cv de pret pentru o fta, dar vad ca pentru tine nu e, si distrugi scopul fetelor si puritatea cu care ai fost inzestrata.Nu conteaza cati ani are,important e ca nu va iubiti,are pe alta,te atrage doar fizic si pentru tine virginatatea nu e imp, nu inteleg dc inca mai esti virgina daca te pastrai pentru unul ca el, fete ca tine sunt multe si asta e trist.Ar trebui sa iti mai cultivi mintea aia ca nu o ai dejeaba.

| bogdan2525252525 a răspuns:

Iti dai seama ca omul nu vrea o relatie serioasa cu tine ci vrea doar o noapte sau doua. Asta cu despartirea e o replica pe care majoritatea baietilor o spun doar sa ajunga la tine. Daca esti chiar atat de mult atrasa fizic de om atunci ai putea incerca o aventura, deja esti majora si nu trebuie sa mai ai complexe ca ce crede lumea despre tine. In orice caz daca esti virgina nu merita daca nu ai o relatie stabila cu el pentru ca dupa vei suferi. Asta e o intrebare la care doar tu poti sa ai un raspuns pentru ca e viata ta si tu stii cel mai bine ce vrei sa faci!