| 2dmv a întrebat:

am o dilema eu sunt la facultate intr-un oras diferit de 1an iar prietena mea in al oras, mentionez ca suntem impreuna din clasa a11, deci de 2ani! mie dificil de 3luni incoa ca mereu ma influenteaza sa merg la fakulta unde e ea, sau macar in orasul de acolo, ca zice ea am salva cumva relatia, dar mie mi se pare ca dorul il alin foarte bine adica ne vedem 4zile din 7 si eu zic ca merge bine, doar ea e foarte negativa si mereu disperata.Eu i-am dat papucii de 2zile ca ma dispera cu aceste texte plus alte faze evident de genul ca eu sunt de vina, etc. Akma primesc mesaje, i pare rau, ca ma iubeste, etc. Oricum nu e prima data cand ne despartim ci cam a3oara cred in decurs de 3luni, dar niciodata nu au fost motive serioase ci prostiilaughing. si eu o iubesc dar simt ca nu ma intelege plus ca mereu cand pun problema sa comunicam e mandra si stresata. Ce sa fac? Funda la aceasta problema ciudata si grea!

1 răspuns:
| IloveME a răspuns:

Daca chiar nu vrei sa te mutzi la alta facultate cu ea in oras sp s-o faca ea, vei vedea ca nici ei nu-i va surade ideea.mai las-o cateva zile asa pana cand crezi u ca-i va veni cat de putin mintea la cap big grin
succes!