| Tmcn a întrebat:

Am o dilema, funda si voturi pentru opinii. Imi place de un tip, adica ma atrage ca aspect, inca nu l-am cunoscut ca sa spun ca imi place ca persoana. Problema e ca nu am prea multe ocazii sa il vad si nici nu am cum sa il abordez,plus ca nici nu sunt genul care sa faca asta. Cand are ore la etajul meu, colega mea imi spune ca se uita la mine, si nu as crede ca ma minte deoarece am rugat-o sa fie sincera in legatura cu chestiile astea pentru ca nu ar avea rost sa imi fac idei gresite. Saptamana asta eram singura si ma grabeam spre liceu si ghinionul meu,era afara, iar eu imbracata oribil, cu o geaca care mi se pare ca ma face de doua ori cat sunt, si am vazut ca se uita la mine, el fiind cu un grup de colegi.
Ce ar trebui sa cred, o fi doar curios? Nu accept linguseli pentru funda, ma intereseaza opinii sincere.

Răspuns Câştigător
| ROB3RT89 a răspuns:

Ai spus mai sus ca iti place tipul,dar inca n-ai vorbit cu el sa vezi ce fel de om este! Daca nu incercam sa vedem dincolo de aparete,ne putem insela! Daca te uiti mai atenta la el, iti vei da seama de multe chesti, limbajul non-verbal spune multe. Poate sentimentul e reciproc si baiatul e mai timid si nu indrasneste sa te abordeze! Cand treci pe langa el, incerca sa-l privesti in ochi. Daca te place te va aborda sigur intr-un viitor apropriat, asta daca nu e prea timidhappy

4 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Normal ca este curios la aceasta varsta, dar asta nu inseamna ca si te place.

| هوراس a răspuns:

Pai sincer eu cred ca daca tu treci pe langa el si mereu se uita la tine poate sau sigur ca te place big grin

| împartezâmbete a răspuns:

MMMM nu poti sa stii daca este doar curios daca nu te bagi in seama cu el mai, ma intelegi tu? sau poti folosi pe colega ta sa il intrebe daca ii place de tine, sau il poti aborda tu direct daca ai sange rece in tinetongue, asa deci tu alegi, tu acum doar ai presupus ca e curios, incearca singura si o sa te convingi, sunt sigur de asta! ai incredere in tine

| 3Cata3 a răspuns:

Sincer eu zic sa profiti de oportunitatile cand il vezi si sa vorbesti cu el si daca te place nu conteaza ca areti sau esti grasa sau urata sau bolnava sau cu o mana rupta astea nu schimba nimic daca chiar te place