Ai spus mai sus ca iti place tipul,dar inca n-ai vorbit cu el sa vezi ce fel de om este! Daca nu incercam sa vedem dincolo de aparete,ne putem insela! Daca te uiti mai atenta la el, iti vei da seama de multe chesti, limbajul non-verbal spune multe. Poate sentimentul e reciproc si baiatul e mai timid si nu indrasneste sa te abordeze! Cand treci pe langa el, incerca sa-l privesti in ochi. Daca te place te va aborda sigur intr-un viitor apropriat, asta daca nu e prea timid
Pai sincer eu cred ca daca tu treci pe langa el si mereu se uita la tine poate sau sigur ca te place
MMMM nu poti sa stii daca este doar curios daca nu te bagi in seama cu el mai, ma intelegi tu? sau poti folosi pe colega ta sa il intrebe daca ii place de tine, sau il poti aborda tu direct daca ai sange rece in tine, asa deci tu alegi, tu acum doar ai presupus ca e curios, incearca singura si o sa te convingi, sunt sigur de asta! ai incredere in tine
Sincer eu zic sa profiti de oportunitatile cand il vezi si sa vorbesti cu el si daca te place nu conteaza ca areti sau esti grasa sau urata sau bolnava sau cu o mana rupta astea nu schimba nimic daca chiar te place
beausingurlamasamea întreabă: