Sa iti fie rusine. Daca eram in locul fetei aleia nu mai aveai par in cap. Nu fi nesimtita sa-i desparti. Asteapta sa se desparta el de ea, apoi il cauti iar. Rupe legatura cu el!
Baieti sunt garla! Sunt de 3 ori mai multi decat femei pe Terra.
Eu cred ca nu e bine sa te bagi intre ei...
Tie ti-ar conveni sa ai prieten si alta fata sa-si petreaca timpul cu el?
Nu stii ca " Ce tie nu-ti place, altuia nu face?"
Baieti sunt multi. De ce tocmai pe el?
De ce vrei sa-i desparti?
Incearca sa lamuresti cu el, ce statut ai in viata lui.
Puteti ramane prieteni/amici. Nimic mai mult.
Stii, roata se intoarce. Daca i-l iei acum, mai tarziu alta s-ar putea sa ti-l ia, atunci cand tu tii la el.
Succes in a lua decizia corecta :*!
Noi credem ca gagica-sa a fost ocupata si ca sa nu se plictiseasca a stat cu tine.stai linistita, cum spuneai, a fost un film!
Deci, stati sa va explic cum stau lucrurile, l-am cunoscut in februarie, am vorbit cu el, am iesit. Nu sunt adolescenta si nici el. Dupa un timp imi spune ca si-a facut o iubita, am crezut ca sunt eu acea iubita... dar m-am inselat... el imi povestea multe lucruri despre el si despre familia lui, plus problemele pe care le are. Vorbeam pe mess ore, iar la intalniri stateam cate 5 ore. Ne simteam bine impreuna.Dar cand a inceput sa imi spuna ca pe aia a cunoscut o prima data, si daca ma cunoastea pe mine prima eram cu el, am inceput sa ma enervez, pentru ca eu nu stiam de tipa aia. Decat atunci cand mi a zis ca si a facut iubita. Bun. El ma mai cauta eu nu prea. Eu i-am zis ca am crezut ca o sa fiu cu el, stie ca mie imi place de el. Ultima data a fost asta intalnirea de acum cateva zile in care mi a trimis mesaj dupa ce ne-am despartit ca s a simtit foarte bine. In timpul iesiriilor noastre nu a luat discutie despre tipa cu care este el. Culmea e ca eu i-am zis ca nu imi place de ea, ca am vazut o intr o poza, si ca nu are nimic feminin in ea, si el ma aprobat, mi -a dat dreptate. A zis ca mai bine era singur, ca numai el trage de relatia pe care o are cu fata aia. Eu i-am zis ca ar fi bine sa se desparta de ea, dar el a zis ca exista sentimente si ca tipa nu cunoaste dragostea de mama, pentru ca a fost abandonata de mica de mama ei. Eu i-am zis sa inteleg ca stai din mila? El a zis nuuu. Acum eu nu stiu ce sa inteleg, de ce a preferat sa iasa cu mine in ziua cand el a luat un examen important si nu a iesit cu ea, pana la urma era normal sa iasa cu iubita lui. Mi-a zis ca e prea fericit.
Nu se stie!
Daca are iubita sunt slabe sanse!
Dar uite cum poti afla daca te palce:
a.Il intrebi
b.Pui pe cineva sa il intrebe
c. Dupa semne
UIte cateva semne pe care le dau unii baieti:
• Nu poate să te privească în ochi şi se bâlbâie atunci când vorbeşte cu tine.
• Obişnuieşte să stea lângă tine la ora de mate şi "din greşeală" îţi atinge picioarele pe sub bancă.
• Roşeşte atunci când picioarele lui le ating pe ale tale.
• Te ignoră atunci când prietenii lui sunt prin preajmă. Însă nu o lua personal. Face asta pentru ca ceilalţi să nu-şi dea seama că te place.
• Încearcă să spună tot felul de bancuri ca să te facă să râzi.
• Poartă acea bluză verde care se asortează cu ochii săi atunci când ştie că se întâlneşte cu tine. Iar când îi faci un compliment, minimalizează intenţionat: Ce? Chestia asta veche?
• Îţi cere numărul de telefon şi te sună / iţi dă un SMS atunci când promite că o va face.
• Îţi dă şi ţie una dintre căştile de la iPod în drum spre casă.
•...şi te lasă să treci peste Green Day pentru a ajunge la chestiile pe care le-a pus pe iPod special pentru tine.
• Ascultă cu atenţie ceea ce spui şi nu îşi aruncă privirea către alte fete de lângă tine.
• Uită-te în ochii lui. Dacă pupilele sale se lărgesc înseamnă că este îndrăgostit lulea de tine. Dovedit ştiinţific!
• Face glume pe seama ta sau încearcă să te enerveze. Vrea să îţi atragă atenţia – cu orice preţ!
Desi dac adecat acum sia petrecut "filmul" cu tine sunt sigura ca te vede decat ca pe o amica!
Ori te percepe ca pe o amica, caruia ii poate spune multe lucruri care s epetrec in viata lui, si ii place sa se distreze cu tine, ori simte ceva pentru tine, dar asta va dovedi edcat cand se va desparti de iubita sa si-ti va spune tie in fata sau ve-i auzi de la altii ca s-a despartit de ea pentru tine.
Eu spun sa mai astepti, sa vezi reactiile lui.
Succes!
Săraca fată... Egoist din partea ta să îi desparţi. Nu ai avut nicio dezamăgire în dragoste? Nu fă asta, Dumnezeu te va pedepsi. Oricum relaţiile la vârsta asta nu durează.
AndreeaI012452 întreabă: