Tu de ce ai acceptata fara prezervativ, te-a violat sau posedat cu forta?
Ori ai acceptat fiindca nu-ti pasa daca ramai gravida?
Păi la început a spus ca va folosi metoda retragerii doar ca după nici un m după ce a început nu am mai dorit iar el s-a oprit când i-am spus.
Invata sa nu mai cedezi baiatului, ca pe el nu-l doare in fund de tine, odata ce te supune acestui risc.
invatasa te respecti si sa-i impui s afaca sex cnumai cu prezervtaiv sau daca nu are, nu faceti sex.
Nu mai ceva, ca ajungi sa ramai gravida fara sa stii si atunci iti complici viata.
metoda retrageri NU este sigura nici pentru barbatii experimentati, fiindca tot se intampla odata si odata un moment cand este super excitant si scapa 1 singura picatura, care sa te lase gravida daca esti in perioada fertila.
Lichidul transparent se numeste lubrifiant natural masculin si nu contine spermatozoizi. Daca nu a ejaculat nu esti gravida. Acel lubrifiant apare la barbati doar cand sunt extrem de excitati. Deci sa fii mandra, inseamna ca esti dorită
Păi încă nu știm sigur dacă este de la el sau de la mine ..ca să spun așa plus ca multe persoane susțin faptul ca conține spermatozoizi…
Persoanele alea ori nu sunt barbati, ori sunt, dar n-au o treaba cu realitatea. Crede-ma pe mine, fața fostei mele ma excita teribil la ce fizionomie frumoasa avea si mereu inainte de a o penetra eram ud fleașK~ de la lubrifiant...
Niciodata nu a ramas gravida si eu nu folosesc prezervativ. Nu iti face griji
Daca a ejaculat, s-a spalat si in cateva secunde e inapoi si te penetreaza din nou, atunci vei ramane gravida. Corpul are ca un fel de "replici" ca ale cutremurului.
Dupa ce ejaculam, timp de 10 minute sperma continua sa se scurga putin cate putin pana iese toata afara. Cel putin 20 min intre partide pentru siguranta voastra.
Mulțumesc!