anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o dilema. mi-a venit ciclul pe 25aprilie dupa aia pe 21mai si pe 17 iunie, insa pe data de 12iunie am avut contact sexual [neprotejat (nu a ejaculat in mine) ] dar imi este putin teama. de obicei am un flux abundent(aprox3tampoane pe zi in primele zile), dar de data aceasta este mai scazut (1-2 tampoane normale pe zi in primele 2 zile + cheaguri de sange, iar urmatoarele cate 1 pe zi) Nu stiu ce sa cred, o fi ceva normal sau doamne fereste e ciclul peste sarcina.(nu'mi trebuie bebe acum)nu am simptome de greata, ameteala, voma. doar, cu o zi inante de a'mi veni mi-a fost foarte rau(ceva normal) si in prima zi am avut dureri mari de burta. (ma bate gandu' sa fac un test). Astept raspusurile voastre

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Dupa ce se termina cu ciclul, fa-ti un test doar ca sa-ti dispara gandul asta.
Nu esti insarcinata.

4 răspunsuri:
| graffman a răspuns:

Pai logic n-are cum faci sex pe 12 zicem ramai gravida si pe 17 iti vine ciclu n-are cum.big grin E posibil sa fi superit o dereglare hormonala care nu e destul d ebuna dar cel mai bine este sa te duci la un doctor (ginecolog). bafta si sper sati treacawinking a da nu e o poveste ceti zic aicea chiar daca is baiat prietena mea a avut aceeasi chestiewinking

| mimi_2935 a răspuns:

Este logic, dar mai stii... m-a pus pe ganduri faptul ca nu am avut ciclul, "normal" cum am avut lunile trecute...

| Fikki a răspuns:

Cred ca cel mai bine ar fi sa te duci la ginecolog si sa faci un testwinkingpentru linistea tawinking

| ioio232 a răspuns:

Daca pe 12 ai facut sex neprotejata poti ramane insarcinata
cum adica nu a terminat in tine?
poate prima parte a ejaculato in tine si cand a scos-o a ejaculat restul
fa-ti un test de sarcina obligatoriu