anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna am o dilema.Toti colegi mei au iubite. Cele de la mine din clasa sunt cam curve dati-mi pasi cum sa-mi fac o iubita

12 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| shadow72 a răspuns:

Frate nu o sa ajute cu nimic ce iti spunem noi..trebuie sa fii istet pe moment cand intalnesti fata potrivita
de exemplu eu am fost invatat de baietii mai mari cum sa agat o fata...si mergea cu fete mai panarama asa...dar cand am intalnit-o pe actuala..parca eram copil mic..nu am stiut ce sa fac

| h3r a răspuns:

Deci tu vrei o iubită curvă.

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Iesi din anonimat.O tinuta ingrijita, un miros placut, dezvaluirea unui talent, asta atrage atentia fetelor.

| gingergirl1 a răspuns:

Poti sa iti faci o prietena din clase paralele!
Cum sa cuceresti fete?
Pai iti pot zice ce imi place mie la un baiat! Sa fie glumet,(OBLIGATORIU), educat, la locul lui, destept, de incredere si...sa nu ma lase pentru prima c**va care ii apare in calea...restul vine de la sine!
Intelegi? Deci poarta-te frumos cu fetele, fa-le cu ochiul, zambeste-le, fa-le sa rada etc!
Succes!winking

| 非跳躍 a răspuns:

P.S. vreau o fata sincera care nu te inseala de la prima intalnire si frumoasa in toate sensurile sa-mi dati pasi.Multumesc

| Adrian37 a răspuns (pentru 非跳躍):

Noi nu putem sa iti dam o fata care ni se pare perfecta tu trebuie sa o gasesti. laughing Bafta!

| 非跳躍 a răspuns:

P.S.2 nu vreau de la mine din clasa vreau sa vina de la sine

| 非跳躍 a răspuns:

P.S. 2 nu vreau fete de la mine din clasa neaparat

| 非跳躍 a răspuns:

Nu mai razpunde altul

| Adrian37 a răspuns:

Nu e neaparat sa ai ca prietena o fata de la tine din clasa, poti sa iti faci o prietena din clasele mai mici cu un an ca tine si acolo vei avea mai mult succesc deoarece fetelor le plac baietii mai mari. Bafta! happy

| Razvaneserios a răspuns:

Pai in primul rand trebuie sa o cunosti si sa nu cumva sa intri rapid(va crede ca esti un disperat)ia-o incet, fara prostii de replici. vorbesti cu ea in 80% din discutii fii de acord cu ea. daca esti 100% va crede ca faci asta intentionat.bun, vorbiti chestii pe care le aveti in comun.nu vorbi pervers(daca e educata nu o sa-i placa asta). daca o supara ceva incearca sa afli motivul si sa o consolezi.trebuie sa-i dai impresia ca vreti sa fiti doar prieteni. apoi incepi sa vorbesti mai dragastos. spune-i ca iti place cum ii sta parul.ca este frumoasa.condu-o acasa. dupa ce e topita dupa tine in timp ce o conduci o intrebi daca vrea sa fie cu tine.repet:trebuie sa fii sigur ca te place altfel pot aparea situatii jenante gen:credeam ca suntem prieteni, e mai bine asa.sau alta:uite, esti dragut dar nu prea ma atragi.intelegi? BAFTA!