Cum sa ii faci o surpriza cu asa ceva?
Cand o sa fi cu ea inainte de sex o sa ii zici ca ai o surpriza si o sa il scoti pe unu sau una dezbracat/a din baie tadam...? Crezi ca e ok.
Stiu ca tot omul are fantezii si poti sa tii le implinesti dar cand esti fara obligatii sau o relatie serioasa.Nu cred ca ea ar accepta, daca da ar fi ciudat si cred ca v-ar afecta relatia.
Daca aduci un altul poate se simte jignita ca iti bati joc de ea sau o crezi parasuta, daca aduci una o sa spuna ca nu iti mai place de ea, ca nu o mai iubeste, ca o inseli si mai mult ca sigur nu e prima oara.Si atunci ce ai facut?
Păi cred că ar trebui să abordezi situația cu mult lubrifiant, pentru că altfel o să te usture.
Chiar va fi o surpriză pentru ea.
In primul rand cred ca ar trebui sa "sondezi" sa vezi daca iubita ta agreaza asa ceva. Te poti trezi, nu refuzat, ci parasit.
Ceea ce vedem in filme este in filme, ceea ce va fi in realitate nu putem stii.
Daca ea si-ar dori asa ceva, poate ai putea marsa. Dar daca nu este o dorinta pe care vrei sa i-o indeplinesti din preamulta iubire, nu-ti recomand.
Nu stiu daca imaginea de a imparti iubita cu altcineva, de fata cu tine va fi pe viitor una benefica pentru tine si relatiei voastre. Mai mult ca sigur va aparea in certurile voastra (inerente).
Eu am vrut sa o fac, dar nu a vrut partea feminina. Si daca accepta, era cu iubitul meu, nu cu cineva strain.
Vreau sa precizez: Sa nu se creada, dupa postarile mele, ca sunt de acord cu asemenea surprize. NU SUNT! Dar daca intr-in cuplu apare discutia despre asa ceva si amandoi si-ar dori sa incere, nu ii condamn. Dar discutia trebuie adusa bine din vorbe, asa cum o povestire se aduce din condei.
Nu am prea inteles mare lucru din pasareasca ta, dar chintesenta povestirii este fantastica. Eu iti dau o idee: vine sezonul rece. ar mai fi, e adevarat. Dar tu ia-o din timp si poti arunca o intrebare vecinului/vecinei, colegelor de clasa/colegilor de clasa. In 3 sigur, sigur va incalziti.
Foarte curand o sa ajungi la bulau si o sa fii fetita multor statuti care te vor freca, cate 3-4, in toate gaurile si pozitiile. Succes.
O intrebi ce parere are despre menage-a -trois si vezi ce reactie are. Daca e genul open-minded si are fantezii dintr astea va accepta dupa un timp. Daca insa nu i surade deloc ideea o sa iasa cam urat -isi va face cine stie ce idei despre tine.
Fantezia ta o poţi indeplini tu vu alte doua persoane. Nu o implica pe iubită în asta. O să vă afecteze 100% relaţia.
Halal surpriza ar mai fi si asta .
Daca vrei sa iti indeplinesti fantezia, dar fara iubita ta pentru ca sigur nu vrea, ba ti-ar da si papucii, e un parc in Franta unde orgiile sunt permise. Poti face orice iti doresti, ai chiar si jucarii sexuale la dispozitie iar prezervativele sunt din partea casei. Nu mai stiu cat costa intrarea dar daca vrei ma pot interesa
De ce nu mi-ai spus si mie mai repede?!
Nu ai intrebat
Să nu-i propui așa ceva. Unde este intimitatea dintre doi oameni? Și pe asta se bazează o relație.
Daca sunt intr-o relatie mai deschisa si prevera diversitatea, o escapada face bine cuplului. Nu toti sunt ca tine.
Daca necunoscutul ala e barbat, imi pare rau pentru tine. Cum sa-ti dai femeia sa ti-o fu*a altul?
Gandire de propietar al femeii.
Aveam o parere buna despre tine pana acum, esti sub nivelul marii. Nu inteleg cum ai capacitatea de a inspira si expira aerul. Cu raspunsul asta m-ai dat pe spate. Avea dreptate Cheloo, toti barbatii devin ***, dar tu chiar m-ai uimit da-te-n sangele tau de nebun
Ce te-a facut sa ti-o schimbi? Ca eu nu am dedus. Cat il priveste pe Cheloo, asta e un idiot, care se da mare, dar este un "pastramangiu".
Aveai raspunsuri ok, dupa ce l-am vazut pe acesta s-a terminat. Esti din alt film.
Ei, tot omul mai are si cate asa ceva: cate un ungher unde sta alt gand, alta gandire. Ba uneori gandurile dintr-un colt al mintii se contrazic cu cele din alt colt. Si cum mintea omului e in patru colturi, cateodata se iau la cearta toate si iese un amalgam de idei nastrusnice.
Cat priveste afirmatia despre Cheloo, mi-o mentin si spun ca am fost prea bland. Urasc vulgaritatea permanenta, ridicata la rang de arta. Si aceasta isi are locul ei.
Referirea pe care am facut-o la adresa lui Cheloo nu avea legatura cu limbajul pe care il foloseste. Oricum e ciudat : te deranjeaza limbajul vulgar si totusi ti-ai lasa iubita sa fie frecata de alti barbati. Hmm...
Nu de alti barbati, ci de iubitul meu. Fiecare lucru isi are locul lui. Cum ti se pare ca atunci cand mergi pe strada sa auzi vorbindu-se cam asa: "mai (penis) ce (penisul) mea nu-ti convine, bagami-as (penisul) in gura ta..." si asa mai departe.
Nu m-ar interesa Si nu ar trebui sa te intereseze nici pe tine.
Da, dar cand merg cu mama mea de la tara ma simt foarte jenat.
Mor sute de mii de oameni de foame in Africa, Romania e furata din toate partile, azi-maine incepe al treilea Razboi Mondial, iar tu esti jenat cand esti cu mama ta pe strada si auzi injuraturi
Nu prea am inteles ce are de-a face una cu alta. E ca si cum ai spune ca nu vrei sa faci sex din cauza ca africanii mor de foame.
Eu nu ma refeream la injuraturi, ci la un "model" de a vorbi. Injuraturile - desi si acestea sunt de acuzat, ca sunt folosite de cine nu mai are argumente, cu exceptia cazurilor in care interlcutorul este un mitocan - fac parte din arsenalul de descarcare nervoasa a oamenilor.
Vezi, aici e hiba: nu se face diferenta intre a injura si a vorbi. Vorbirea trebuie sa urmezele perceptele muzicii: sa te gadile placut la ureche.
Desi, - si aici poate o sa sochez multa lume - oare n-ar fi buna o limba care sa nu considere ca expresiile ce definesc organele intime si ceea ce fac ele sa nu fie ceva rusinos? Nu sunt ele parti ale corpului omenesc si inca dintre cele mai importante?! Nu au organele genitale rolul esential in existenta omenirii? Sa ne rusinam de actul de procreere si perpetuare a omenirii? Sau daca zici penis nu te gandesti la aceiasi parte a corpului la care te gandesti cand spui denumirea neaosa?
Dar ce sa facem, daca tot noi oamenii suntem fatarnici cu noi insine, ipocriti. In evul mediu nici nu se putea face referire la aceste lucruri in public. Si mai spunea cineva ca acest ev nu a fost cel mai negru din istoria omenirii!
Da' ce? iubitul tau este propietatea ta? Inca odata vad caracterul multor femei: majoritatea cred ca prietenul, iubitul, sotul este catelusul lor de casa.