Dai o intalnire... du-te cu o floare la ea...incearca sa fi mai romantic si arata-i ca iti pasa de ea... bafta
Sa fii ingrijit in primul rand... sa stii cand sa razi, nu sa incepi sa razi la oarice gluma facuta pe seama ei... zambeste-i mai des :X... daca are nevoie de ceva, u sa fii primul'... spune-i ca e frum... sa nu fii prea insistent, sa stai in fiecare pauza langa ea ca deja devii enervant... afla ce ii place. sa-i iei apararea mereu... cred ca e de ajuns iar pe urma cred ca ar fi cazul sa o intrebi... daca nu ar vrea sa fie cu u?
bafta
Invito la un suc, la un film sau in oras.
Iti iei inima in dinti si vorbesti serios cu ea... ii spui ce simti iar daca sentimentele sunt reciproc atunci e foarte bine.
Succes.
Pai vorbeste frumos cu ea... zambestei... acordai atentie... poti sa vorbesti cu ea si pe mess... invit-o la cinema la un film horror sau oriunde stii ca ii face placere sa mearga... succes
Invit-o des la plimbare. E un mod romantic si sanatos de intrevedere. Fii atent la ceea ce-i place si nu uita florile se daruiesc nu numai la sarbatori.Fii mereu glumet ingenios si distractiv. Nu o lasa niciodata singura, daca ai invitat-o undeva. Vorbeste-i cit mai des despre sentimentele tale, stii doar cit fata se cucereste cu vorbe dulci. Ea va ramine vrajita de cele ce aude. Nu fi prea gelos. Intr-o zi ea nu va mai suorta aceata si te va lasa. Nu-i vorbi despre fetele care te plac sau despre baietii care o plac. Spune-i si demonstreaza-i ca te intereseaza doar ea. Domnisoarele adora surprizele, asa ca ar fi bine ca din cind in cind, s-o surprinzi cu ceva frumos. Fii cu ochii pe ea si nu-i arata ca te preocupa alte fete. Fii corect si indeplineste\ti promisiunele fiindca fetele sunt dispuse sa riste mai mult decit baietiipentru dragostea lor. Fii rabdator cind ea intirzie la intilnire. E firesc ca o fata sa fi-e asteptata nu-i asa? Nu crede ca daca ti-a jurat dragoste va fi a ta pe veci, suportind lipsa de atentie din partea ta. Fii consegvent si urmeaza aceste sfaturi numai atunci vei fi rasplatit cu aceeas moneda'' BAFTA"
Ar fi mai bine sa vorbesti cu ea fata in fata fetele apreciaza asta... daca un baiat ii zice ceva pe mess mai mult ca sigur o sa creada ca este la misto... vorbeste cat mai frumoas cu ea iai apararea zambestei fai cu ochiul intereseaza-te de ea date bine pe langa prietenele ei... spune-i totul in fata... fa-i complimente...asta cred eu ca ar trebui bafta:*
anonim_4396 întreabă:
Remusopen întreabă: