| SecretLover10 a întrebat:

BUna, am o fata la mine in clasa. care mai mereu ma atinge, ba ma imbratiseaza si se da la mine. I-am zis anul asta ca o iubesc dar ea parca se rusineaza si ocoleste acel subiect. Oare chiar ma place sau e doar o simpla simatie, si cum as putea sa o fac sa nu-i mai fie rusine sa vb cu mine despre asta? tin sa mentionez ca fata nu e chiar timida dar cand vine vorba de asta parca e alta persoana.

5 răspunsuri:
| ionela22 a răspuns:

De simtit ceva simte sigur pentru tine.Incearca sa discuti cu ea mai serios si sa ii spui tot ceea ce simti si ceea ce iti doresti.dar sa fii credibil. Daca te place te va asculta.comunica cu ea.

Răspuns utilizator avertizat
| iLexii a răspuns:

Poate ca ea nu este inca pregatita sa aive o relatie cu tine. asa ca asteapta momentul potrivit. Nu o poti forta. Daca vrei intreab-o ce simte ea pentru tine. Poate iti va raspunde. happyhappy Multa bafta. fundita? big grin

| Ady93 a răspuns:

... Ori chiar te iubeste si ii e frica sa inceapa o relatie cu tine (nu stiu de ce ar fi asta), ori e cum am si eu o colega care la fel mereu ma pupa si ma imbratiseaza, dar cand am adus acest subiect a raspuns categoric nu laughing. Bafta!

| UnMicAnonim a răspuns:

Dar ia`o intr-o zi si vorbeste cu ea face to face, fara ocolisuri si punct. Sunt sigur ca nici tu nu faci pasul.

Tin minte cand eram in liceu am avut o colega care mi-a fost si sora si iubita si frate si mama si tata si cea mai buna prietena happy dar nu m`am ferit niciodata sa vorbesc deschis cu ea sau ea sa vorbeasca deschis cu mine.