| Daiana90 a întrebat:

Buna,am o fobie ciudata...idioata mai bine spus.mi-e frica sa ma sarut cu baietii in general, am impresia ca toti au boli mai ales daca stiu ca unu a avut mai multe prietene inainte sau daca s-a sarutat cu mai multe.va rog spuneti-mi ca nu se iau boli prin saruturi va rog, ca mi-e frica sa fiu cu baietii din dauza astalaughing

13 răspunsuri:
| qLoveSmileღ a răspuns:

Cea mai amuzanta fobie de care am auzit vreodata. laughing Sarutul este ceva normal, chiar daca s-a sarutat cu fosta.happy Ti-e frica sa nu iei boli? Nu se poate asa ceva. Mai ales prin sarut. raised eyebrows Fii serioasa!

| Daiana90 explică (pentru qLoveSmileღ):

Sarut...nu pupic, stii la ce ma referlaughing

| qLoveSmileღ a răspuns (pentru Daiana90):

Aaa. rolling on the floor)) Acum pricepp big grin Scuze laughing :* rolling on the floor

Deci?laughing))

Deci.laughing Da, se pot transmite anumite boli. happy Trebuie sa foloseasca prezervativ baiatu`. :p laughing big grin

rolling on the floor))))))))))))) nu vorbeam de sex, vorbeam de sarutul cu limba doamneelaughing

Pff. Pai atunci de ce nu ai scris in intrebare? rolling on the floor Sarut cu limba. laughing)) rolling on the floor))).

De siteatalaughing) credeam ca prin "sarut" se intelegelaughing

Si nu, nu stiu daca se transmite sau nu.:-s Sorry laughing :*

| Alexandra00123 a răspuns:

Nu se iau prin saliva bolile..sunt cateva dar foarte-foarte rare cazuri. oricum nu cred ca ai de ce sa-ti faci griji.laughing de unde ai luat prostia asta?! laughing

| Daiana90 explică (pentru Alexandra00123):

Habar nu am, singura m-am ganditlaughing sunt ipohondra rau in general...si am 17 ani, stiu o sa ziceti ca sunt nebunalaughing))

| Alexandra00123 a răspuns:

Herpesul, mononucleoza, dar şi alte infecţii virale sau bacteriene pot fi transmise de la o persoană la alta prin transferul de salivă. Specialiştii spun că igiena bucală riguroasă şi evitarea contactului cu persoane bolnave sunt cele mai bune metode de a preveni declanşarea anumitor tipuri de boli infecţioase.Se mai poate lua gripa, dar si virusul HIV daca exista leziuni bucale. oricum nu cred ca o persoana bolnava ti-ar face una ca asta, adica sa te sarute si sa te infecteze..fiecare boala are simptomele ei, si daca este descoperita la timp nu exista nici un pericol.

| Lali67 a răspuns:

Da, se pot lua boli. Cea mai cunoscuta este mononucleoza, care este supranumita ''boala sarutului''. Este o boala destul de grava si infectioasa. Daca o ai, trebuie sa te internezi la boli infectioase. Sper ca te-am ajutat. Funda?