Cea mai amuzanta fobie de care am auzit vreodata. Sarutul este ceva normal, chiar daca s-a sarutat cu fosta. Ti-e frica sa nu iei boli? Nu se poate asa ceva. Mai ales prin sarut. Fii serioasa!
Sarut...nu pupic, stii la ce ma refer
Aaa. )) Acum pricepp Scuze :*
Deci?))
Deci. Da, se pot transmite anumite boli. Trebuie sa foloseasca prezervativ baiatu`. :p
))))))))))))) nu vorbeam de sex, vorbeam de sarutul cu limba doamnee
Pff. Pai atunci de ce nu ai scris in intrebare? Sarut cu limba. )) ))).
De siteata) credeam ca prin "sarut" se intelege
Si nu, nu stiu daca se transmite sau nu.:-s Sorry :*
Nu se iau prin saliva bolile..sunt cateva dar foarte-foarte rare cazuri. oricum nu cred ca ai de ce sa-ti faci griji. de unde ai luat prostia asta?!
Habar nu am, singura m-am gandit sunt ipohondra rau in general...si am 17 ani, stiu o sa ziceti ca sunt nebuna))
Herpesul, mononucleoza, dar şi alte infecţii virale sau bacteriene pot fi transmise de la o persoană la alta prin transferul de salivă. Specialiştii spun că igiena bucală riguroasă şi evitarea contactului cu persoane bolnave sunt cele mai bune metode de a preveni declanşarea anumitor tipuri de boli infecţioase.Se mai poate lua gripa, dar si virusul HIV daca exista leziuni bucale. oricum nu cred ca o persoana bolnava ti-ar face una ca asta, adica sa te sarute si sa te infecteze..fiecare boala are simptomele ei, si daca este descoperita la timp nu exista nici un pericol.
Da, se pot lua boli. Cea mai cunoscuta este mononucleoza, care este supranumita ''boala sarutului''. Este o boala destul de grava si infectioasa. Daca o ai, trebuie sa te internezi la boli infectioase. Sper ca te-am ajutat. Funda?
Rapu întreabă: