| 354 a întrebat:

Buna am o intrebare acum 4 luni m-am despartit de fostul prieten m-a facut foarte mult sa sufar am stat cu el 3 ani, fostul meu prieten care l-am avut inainte de el mi-a zis sa ne impacam, eu i-am zis ca nu ca inca mai tin la baiatul cu care am stat 3 ani, m-a intrebat de foarte multe ori daca vreau sa fim impreuna si pana la urma, i-am zis ca da, voi ce credeti ca am gresit ca i-am zis ca vreau? Eu ma gandesc ca poate am gresit deoarece nu vreau sa creada fostul meu iubit ca intotdeauna am tinut la acesta cu, care stau acum.

Răspuns Câştigător
| ✿puffa✿ a răspuns:

Mmmm...eu cred ca ar trebui sa faci cum zice inimawinking.Dar daca zici asta.mai exact:" Eu ma gandesc ca poate am gresit deoarece nu vreau sa creada fostul meu iubit ca intotdeauna am tinut la acesta cu, care stau acum"...inseamna ca inca mai ti la tipul de care tocmai te`ai despartit.sa ii zice X.Si trecand si peste asta. Daca tu simti ca vrei sa fi cu cel din urma lu X, asa-zis`ul Y, cred ca ar trebui sa fi cu el.Fa ce iti zice inima si nu mai asculta de altii.Pana la urma nu poti sa eviti fiecare baiat pentru ca tu crezi ca se supara Xlaughing.Fi atenta: mai intai fi sigura de ce vrei si gandeste`te bine la ce faci, apoi incepe o relatie.Continua sa fi atractiva si simpatica si baieti te vor placea.Eu personal nu cred ca ai gresit.Ai suferit destul,e momentul sa rasara si soarele dupa furtuna, tu nu crezi?
Sper ca te-am ajutat, daca mai ai intrebari ma poti contacta oricand si te voi ajuta cu mare placere:*:*.

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Sper sa nu-ti para rau ca te intorci la fostul prieten cu care te-ai impacat

| GoldenBrau a răspuns:

Daca te-a facut sa suferi foarte mult in acesti 3 ani.de ce sa te mai gandesti la el?!

| IloveME a răspuns:

D vreme c te-a facut sa suferi asa d mult banuiesc ca nu ar trebui sa t intereseze parerea lui.doar daca speri ca intr-un viitor apropiat sa fiti iar impreuna...