| MaGicElEmEnt a întrebat:

Am o intrebare:Am 12 ani si sunt baiat, cum pot sa-mi fac o prietena? Sau cum stiu ca ma place?(va rog nu radeti de intrebare)

P. S:Nu prea stiu sa sarutsad
va rog daca ma puteti ajuta. dau funda si vot!happy

Răspuns Câştigător
| HelpMeNow a răspuns:

Pai ce sa zic, in vremea de azi, poti avea o prietena la 12 ani, nu este nici o problema, dar este greu de gasit fete care vor prieteni la 12 ani, eu zic sa iesi odata cu un prieten care sa cheme la randul lui niste fete, nu neaparat la suc, in parc e ok. Si stand afara incepeti sa vorbiti despre una alta, si vezi daca este vreuna atrasa de tine prin modul in care te priveste si prin modul in care comunica cu tine big grin

Bafta big grin si de sarutat vei invata cu timpul, toti am inceput de jos, la 12 ani este de ajuns sa saruti pe gura si atat, chestiile frantuzesti lasa-le mai tarziu big grin

13 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Tu inca nu ai voie sa ai prietena ca asa nu vei invata si o sa te prostesti.

| JustMe324 a răspuns:

Nu te ingrijora...si eu am 12 ani si mie chiar decurand m'i s-a intamplat ce ai zis u cu faza cu rusinea si alea alea... faza e sa fii foarte foarte atent cu ea sa ii faci din cand in cand cate un cadou chesti din astea totusi nu fi chiar atat de atent ca dupa zice ca esti obsedat si nu prea o sa iti convina nici tie nici eihappy

| JustMe324 a răspuns:

Pentru mine nu conteaza fundita pentru mine conteaza ca sfatul meu sa iti foloseasca...dai fundita larytei pentru ca p mine nu ma intereseaza.

| MaGicElEmEnt explică:

Pai Misogin de la 12 ani in sus inclusiv dela 12 e varsta ideala sa-ti faci prietena eu nu ma gandesc la sex, prostii chestii dinalea te rog daca vrei sa-mi raspunzi!sad

| MaGicElEmEnt explică:

Carlutza si amydya ce semne sa-mi dea? ca eu am pus deja ochii pe una din cls o cheama Ana...

| MaGicElEmEnt explică:

Smile stiu ca pe unele fete nu le intereseaza cu saruti! dar sincer sa fiu termin cls a 6 in a cincea am intrebat-o pe una Carla din cls mea daca vreau sa fie cu mine (prin biletele in orabig grin)mi-a zis ca se mai gandeste... dupa o saptamana mi-a zis nu si de atunci am devenit rusinos ca a si aflat toata cls si mi-am pierdut incredereacrying

| MaGicElEmEnt explică:

Mersi Aliy si laryta pentru sfat mai ales tie laryta la faza cu limba ca pe asta n-am stiuto am in clasa un baiat care acum un an avea o pr si a sarutato cu limba dar. nu i s-a intamplat nimic doar s-a blocatstraight facedacama intelegeti oricum mersi tuturor pentru raspunsuri si mie foarte greu sa aleg la cine sa dau fundita ori tie Aliy ori tie larytawinking pup la voi:*

| MaGicElEmEnt explică:

De fapt sincer nu stiu daca sa sufocat un pic ca nu mi-a zis nimic decat ca so blocatstraight face

| MaGicElEmEnt explică:

Ms tuturor pentru raspunsuri! Id-u meu sa vb e george_nibiru2winking pup all:*

| xSmileGirl a răspuns:

Si eu am 12 ani happy Pai o prietena se face daca va indragostiti amandoi. Sau daca ea te place, poate ca pe ea nu o sa o intereseze cum saruti. Ca sa stii daca te place, trebuie sa vezi asta in comportamentul ei, cum se poarta cu tine etc. happy Bft!

| amydya a răspuns:

Daca vrei prietena trebuie sa pui ochii pe o fata pe care o placi. apoi incepi sa aflii cat mai multe despre ea, si daca ea iti acorda atentie inseamna ca te place.si cu sarutul...la inceput nimeni nu stie.nu ai cum sa inveti daca nu ai prietenawinkingmult noroc

| carlutza1001 a răspuns:

Ai doar 12 ani, mai ai destul timp, crede-ma. Cand o fata te place, cu siguranta o sa-ti dai seamawinking, iti da diferite semne, doar ca trebuie sa fii atent. Cat despre sarutat...totul vine de la sine, e ceva natural.

| laryta a răspuns:

Daca vrei o prietena alege o fata care sa iti placa dar sa te placa si ea nu conteaza daca nu sti sa sauti prea bine crede-ma totul o sa decurga de la sine si o sa va simtiti bine amandoi mult noroc P.Snu saruta cu limba daca esti incepator o sa fie nasol daca faci asta o sa te sufoci