Ii un lucru normal sa fie asa la inceput, incearca sa nu te gandesti atat de mult la asta inainte sa o faci, sau sa ejaculezi de mai multe ori pe zi. Dar nu te stresa prea mult in viitor o sa fie mai bine, contează daca va iubiti alte lucruri dureaza. Sper ca te-am ajutat. Xx
Asa se intampla in cazul primelor contacte sexuale care sunt intretinute imediat dupa inceperea vietii sexuale. Uneori este nevoie sa treaca mai mult timp pana cand se va diminua si va scadea intensitatea excitatiei provocate chiar si numai de gandul ca vei intretine sex cu persoana iubita. La inceput multi baieti/barbati sunt efectiv surescitati, ceea ce provoaca asa numita ejaculare precoce. Incearca ca fiecare partida sexuala sa aiba minim 2 sau 3 reprize succesive, fiindca doar asa vei reusi sa-ti imbunatatesti ''performantele'' sexuale. Succes!
Nu te speria, asa este la inceput. Dai afara in cateva secunde, fara sa vrei.
Esti incepator si ai o mare mare dorinta de a face dragoste, de aia si nu rezisti.
Sfatul e sa nu te grabesti in timpul actului, te mai opresti, o mai saruti, incet incet si va dura mai mult cu timpul!
Cu cat ai mai multa ''practica'' cu atat vei putea rezista mai mult... Daca vrei sa o satisfaci si pe ea, poti sa ii oferi un preludiu mai indelungat...Stii tu la ce ma refer.
Nu se intampla nimic, eu am citit intr-o carte despre sex si la 50% dintre oameni nu se simt bine dupa ce au avut un act sexual Relaxeaza-te e ceva normal!