| Andrei5675949 a întrebat:

Buna,am o intrebare, am facut sex neprotejat cu prietena mea si nu m-am terminat in ea sau ceva.
Acest "accident" s-a intamplat in seara din 30 mai si dupa in aceeasi seara mi-a zis ca a sangerat usor, banuiesc totusi ca era vreo infectie.
Ei pe 22 i s-a terminat menstruatia, este posibil sa ramana gravida?
Ce as putea sa fac in calitate de iubit?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Daca sangerarea menstruala s-a terminat in data de 22 Mai, se poate presupune ca in acest caz, menstruatia a inceput cel mai probabil in data de 18 Mai (ori 17-19 Mai) si in consecinta reiese ca in aceeasi zi a inceput si actualul ciclu menstrual. Pe baza unui astfel de rationament, reiese ca data de 30 Mai a putut sa fie cea de a 13-a zi (sau a 12 ori a 14-a zI) a ciclului, deci in oricare din cazuri este posibil ca actul sexual sa fi fost intretinut in una din zilele PERIOADEI FERTILE a unui ciclu menstrual care are mereu lungimea de 27-30 de zile. In acest caz, totul depinde numai si numai de tine, adica de experienta ta sexuala si capacitatea ta de a-ti coordona, controla si retine cat mai perfect procesul de ejaculare a spermei. Daca esti sigur si convins ca NU a ajuns nici cea mai mica/infima cantitate de sperma in vagin, in acel caz in proportie de peste 99% NU se poate forma sarcina si NU trebui sa mai fii stresat sau sa ai vreun motiv de ingrijorare. Multa sanatate!

| Andrei5675949 explică (pentru corbulalbrosu):

Mi-a zis acum, ca a inceput din nou sa sangereze, banuiesc totusi ca ar fi o infectie in zona vaginala.

5 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Daca are ciclu de minim 30 zile, n-ar fi in perioara fertila deci ar trebui sa stati linistiti. Daca are ciclu scurt, sub 25 zile, ar fi sanse destul de mari.

| Andrei5675949 explică (pentru Adry05):

A avut ciclul luna asta de 27 de zile din ce mi-a zis, dar tot imi este teama

| Emilian65 a răspuns:

Daca nu ai ejaculat in ea nu este posibil sa ramana gravida. Dar, daca ai ejaculat in ea posibilitatea de a ramane gravida este de 100%.

| Andrei5675949 explică (pentru Emilian65):

Nu am ejaculat in ea, m-am controlat si am incercat sa am grija sa nu se ajunga la asa ceva.Am gresit si am fost prost, dar azi a decis sa i-a "pastila de a doua zi" si cred ca isi face efectu