| bibishor a întrebat:

am o intrebare...am intretinut un act sexual cu prietenul meu supa finalizarea acestuia eu s-a sters cu strvetele iar dupa vreo 15 minute am intretinut un altul... exista vreun risc al unei sarcini?

9 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, daca nu ati folosit prezervativ, primul contact sexual are risc intre 4 si 27%. Daca l; a al doilea nu ati folosit prezervativ, riscul este intre 5 si 100%, fiindca stersul nu are nici o valoare. Ca sa se asigura ca nu ramane sperma pe penis sau in uretra, trebuie sa urineze si sa se spele cu multa multa apa si sapun, insistand pe scrot si in santul balano-preputial.

Abh
| Abh a răspuns:

Bineinteles, daca nu si-a spalat penisul cu apa din abundenta si nu si-a pus alt prezervativ, sansele sa prinzi o sarcina sunt relativ mari, in functie de perioada ciclului tau menstrual.

| doar.pt.voi. a răspuns:

Buna.
Daca nu v-ati protejat si a ejaculat in tine, da.Este posibil sa fii ramas insarcinata. Daca v-ati protejat, nu ai de ce sa-ti faci griji.Cand mai aveti de gand sa faceti nebunii proetejati-va si aveti grija mare.

O seara placutahappy

Răspuns utilizator avertizat
| alynutza a răspuns:

Buna, de obicei sperma inm contact cu aerul, cam in 10-15 minute nu mai e `activa` cum spui tu...insa,daca el cumva nu s-a spalat dupa primul act sexual sau nu a urinat atunci e un risc mare sa ramai insarcinata pentru.ca sperma mai poate ramane in interiorul penisului.

Nu cred ca te-a usturat din cauza spermei oricum... dar sa stii ca exista riscul sa ramai insarcinata la orice contact sexual neprotejat, desi prima data nu s-a terminat in tine, exista posiblitatea sa ramai, depinde si in ce perioada erai, daca erai in perioada fertila sau nu, pentru.ca lichidul preejaculator poate contine spermatozoizii si e nevoie doar de o picatura mica de sperma pentru. a ramane gravida, data viitoare sa va protejati!

Deci, nu v-ati protejat, el nu a ejaculat in tine dar cum ti-am spus, posibilitatea unei sarcini e destul de crescuta, mai ales ca a-ti facut apoi iar sex tot neprotejat... poate ai noroc si scapi dar sunt sanse, mai bine fa un test de sarcina la 2 saptamani de la actul sexual, Sperma ramane activa, in uretra barbatului pana la 24 de ore. Daca nu s-a spalat si nu a urinat intre cele doua acte sexuale, riscul de sarcina e mare. Asadar, pentru primul act sexual riscul este intre 4 si 27%, iar pentru al doilea cam intre 5 si 75%. Totul depinde de perioada ciclului menstrual in care te gaseai tu. funda?batting eyelashesbatting eyelashes

| winchesters a răspuns:

Da.
Sorry

| AnimeKid a răspuns:

Da!

| larysa_4174 a răspuns:

Daca nu va ti protejat da. daca nu ti doresti o sarcina fugi si ia ti pastila de a 2 zi si data viitoare mai multa grija

| catalinutzu a răspuns:

Nu exista niciun risc de sarcina atata timp cat ati fost protejati...al doilea act sexual daca ati fost tot protejati nu exista ris de sarcina,,,,,, pop