Pai, nu vorbiti si alte lucruri : ce-ai facut azi, cu cine ai vb, ce-ai vorbit... incepe u sa-i spui ca uite azi am vb cu o colega si mi-a zis ca e cam suparata ca prietenul ei ii spune nu stiu ce amicilor lui si pe ea sta o deranjeaza...il intrebi : u ce vb despre mine cu amicii tai? n-ai spune niciodata lucruri urate sau mai stiu eu ce despre mine nu? si vezi ce-ti raspunde. Dar nu-l intreba cand e la distanta, pe net, sau la tel il intrebi cand esti in bratele lui ca sa il simti.
Mult noroc!
Cred ca se dadea cocos in fata amicului...vezi,Doamne,ca tu esti ''sclava'' lui,ca te are la picioare.
In primul rand, nu ii ceda sub nicio forma fizic.
Apoi, incearca sa il testezi.
Era mai bine daca nu citeai. dar asa cuntem noi curioase!
Lucrurile astea trebuie sa le lamuresti cu el, nu e exclus ca tot el sa se supere fiindca i-ai "violat intimitatea"...o sa se supere mai tare dacat esti u suparata.
Incearca sa-l tragi de limba, o sa se dea singur de gol...
Bafta!
Te înțeleg că ești îngrijorată. Cere-i explicații. Spune-i că te-ai uitat la conversație doar ca să vezi dacă te iubește sau nu. Deși îți oferă trandafiri, asta nu e o dovadă de iubire. Dacă face crize de isterie totul este clar. Poate profită de tine că îi faci poftele și că îi dai tot ce nu i-ar da altă fată.
Poate era si timpul sa afli adevarul?
Eu am trecut printre asa ceva si am iertat dar am ''GRESIT'' no trebuit sa iert ca mai rau am facut. nimic mai muld decit durere. aicea numa tu poti sa faci alegerea poti sa ierti dar poti si sa ii dai papucii peurma vei afla daca ai ales alegerea corecta ca niciodata altii nu te pot ajuta asa cum tu te poti ajuta. sper ca vei trece pestea asta si nu vei suferi asa cum si eu am suferit. bafta :-)
Eu zic sa-i dai papucii! 1
sau daca il iubesti prea mult, n-am ce sa zic, iarta-l!
HappynewCenusa întreabă: