| anonima87 a întrebat:

Buna am o intrebare am umblat cu un baiat si ne-am despartit dar inca mai tin la el de cand neam desprtit ma trateaza cu f mare indiferenta ma loveste cu cuvinte grele si nu stiu ce sa fac sa ii tr msj de ziua lui sau nu tin la el inca il iubesc

4 răspunsuri:
| Darius_6848 a răspuns:

Daca te trateaza cu indiferenta nu mai are sentimente fata de u. deci sfatul meu gaseste.ti pe cineva care te vrea si te merita. nu fugi dupa trecut ca faci o mare greseala. da.l dracu si concentreazate asupra vietii tale. pupici pentru u si aduti aminte ca in viata mai devreme sau mai tarziu toti avem o persoana cu care ne este scris sa fim impreuna, doar ca e dificil sa o gasim. dar asta e viata ne pune la incercare, dupa fiecare despartire urmeaza un nou inceput. deci profita de noul tau inceput, nu trai din amintiri si regrete.

| ionyionelutza a răspuns:

Pai din propria experienta ai grija sa iti fie mai rau eu nu cunosc baiatul dar mai bine vezi prin alta mijloace daca mai tine la u daca vrei sfaturi ref la asta ma gasesti la Ionylove96

| ionyionelutza a răspuns:

Pai ai grija sa nu iti fie mao rau eu nu cunosc baiatul dar eu am facut asa si apoi am stat 8 luni si am plans dupa el daca mai vrei sfaturi ref la asta ma gasesti la Ionylove96

| Nina_2526 a răspuns:

Daca se comporta urit cu tine dupa parerea mea nu are sens sa-l mai felicit.