Daca tu nu ii arati ca il iubesti cum sa stie?! Intr-o relatie cam despre asta e vorba, sa ii arati ca il iubesti. Vorbele nu conteaza si pentru cineva care te iubeste conteaza orice mic amanunt care ii arata ca tu il iubesti, ca iti pasa. Poti sa ii spui toata ziua "Te iubesc!" nu prea conteaza daca nu e insotit de fapte.Lasa timiditatea si incearca sa te autoeduci, fi mai atenta la detalii si arata-i ca iti pasa. Cel mai simplu e sa il intrebi daca te mai iubeste daca raspunsul e "DA" atunci ce mai continuati cu certuri etc... iubitiva si aratativa unul atuia ca va iubiti.
Păi dacă el asta îşi doreşte...nu cred ca te poţi schimba atât de mult. Adică da, să nu mai fi timidă etc., etc., dar asta nu înseamna că trebuie să te schimbi cu totul pentru el. Discută cu el şi explică-i că asta iţi este firea.
S-a simtit exclus din viata ta, nu ii mai acordai atentie, fi tu insati, nu te gandii sa fi numai lapte si miere.
Eu sunt la fel ca tine tot rece si distanta si iubitul meu mereu imi spune ca pe mine nu ma intereseaza de el ca nu mai el face primul pas
Ti-a spus prietenul tau ce sa faci:recucereste-l! Daca il iubesti asa cum susti atunci i-ati inima in dinti si arata-i.Pana la urma nu-i asa greu sa-i arati putina afectiune persoanei iubite.