| Tmcn a întrebat:

Am o întrebare, aş vrea să mă ajutaţi cu câteva sfaturi. Dau fundă.
M-am despărţit de fostul dintr-o prostie. Eram indiferentă şi altă fată stătea după dânsul şi s-a întâmplat.
Nu pot să dau vina pe el, îl cred că s-a săturat să fie el cel care mă caută şi fata aia îi oferea tot ce îi lipsea la mine.
Acum e cu ea, eu sunt cu altcineva.
Prietenul meu are nişte probleme destul de nasoale cu băutura. Nu mă îndoiesc de sentimentele lui, ar face multe pentru mine, dar m-am săturat să îi fiu dădacă.
Între timp, fostul e atent la aproape tot ce fac, se uită spre mine şi se uită mereu deyaprobator la tot ce face actualul meu prieten. Cu fata cu care stă e cam rece.
Îl surprind privindu-mă, m-am uitat spre el şi şi-a întors privirea. Nu ştiu de ce, a fost un eye-contact destul de evident şi nu e prima dată.
Eram la o petrecere şi prietenul meu s-a dus să rezolve ceva. Am rămas singură şi un bărbat m-a băgat în seamă şi îmi tot punea întrebări. Fostul era pe aproape, o aştepta pe prietenă-sa şi era cu ochii pe mine şi tipul acela. Când în şfârşit am scăpat de tipul acela, i-a pus o întrebare fostului şi el i-a râspuns destul de interesat. Habar nu am ce l-a întrebat.
Cu prietenul actual trebuie să am o discuţie destul de serioasă. Voi ce credeţi despre situaţia asta? Nici nu ştiu ce să mai fac.
Vreau opinii sincere, v-aş fi recunoscătoare. Întrebaţi-mă orice ar putea să vă ajute în legătură cu problema mea. Mulţumesc mult.

Răspuns Câştigător
| RzVq a răspuns:

Din cate se vede tu nu esti foarte fericita cu actualul prieteni si nici fostul iubit cu actuala prietena de ce nu incercati sa vorbiti sa vedeti daca mai poate fi ceva intre voi sa ii spui ca inca ti la el si daca si accesta simte accelasi lucru va fi totul bine nu are ce sa mearga rau sti vorba accea "incercarea moarte n-are"
Bafta!

31 răspunsuri:
| EvelinutzaEvelinEvelinaEvelaynEvelineEvelinEve a răspuns (pentru Tmcn):

Aaa decii problema e ca nu vreii sa ii ranesti sentimentele? Nu? big grin
Pai uite incearca sa vorbiti linistiti si sa ii zici ca tu iubesti pe altcinevaa si sa nu se supere. Si sa incerce si el sa inteleaga ca tu nu poti sa fi langa cineva pe care nu il iubesti si ca nu vrei sa ii ranesti sentimentele findca sti si tu cum ii sa fi ranit de persoana iubita..Etc etc. big grin Nu stiu.big grin sad Sperr ca cu ceva ceva te-am ajutat big grin Si maii da-mi noatati poate te pot ajutaa in ceva big grin