| Crisss98 a întrebat:

Bună, am o întrebare, aseară după ce am făcut dragoste cu iubitul meu au început sa ma doară ovarele foarte tare și am încercat sa stau liniștită în pat ca poate îmi trece dar după 5 minute aveam greață și am vomitat, precizez ca am mâncat înainte de a face dragoste, dar nu cred ca are treaba mâncarea cu sexul. Va rog spuneți-mi ce aș putea avea. Mulțumesc!

5 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Dereglări hormonale doar nu credeai ca gata esti însărcinată. Ai rabdare ca te vei vindeca, momentan ieri ai facut sex, a fost cumva prima data? Sau ai mai facut sex? Te a dezvirginat aseara? Ce varsta ai? Daca durerile de ovare persistă, mergi la medicul ginecolog sa te consulte. Sănătate.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Acum organismul are nevoie de o pauză pana te refaci, numai fă o perioadă sex.

| Violleta2022 a răspuns:

Bineinteles ca vomitatul in cazul tau, are legatura stransa cu sexul, ca-n timpul sexului te-i agitat si era normal sa vomiti.
Asta ti se spune si la sport: nu fa sport intens imediat dupa ce ai mancat, ca vomiti!
Cat privesc durerile de ovare, poate ar trebui sa vezi un ginecolog, ca poate fii o infectie ovariana, endometrioza, chisturi, fibroame sau alte cauze.

| Crisss98 explică (pentru Violleta2022):

După ce am vomitat m-am pus în pat și ma mai durea da nu asa tare iar azi-dimineață nu am mai avut nimic, de asta zic ca a fost atunci chiar după sex și acum hop nu mai am nimic. Mulțumesc!

Răspuns utilizator avertizat