| Balsa a întrebat:

am o intrebare, astazi am facut sex cu iubita mea, da stiu ca la inceput este putin neplacut si asa a fost, dar am o nelamurire, inca nu mi s-a rupt ata, a ramas tot la fel...E ceva normal in chestia asta? Iar dupa ce am terminat, penisul era putin rosu in varf.Nu am facut-o cu prezervativ. Dati-mi un raspuns corect dau funda.

Răspuns Câştigător
| GigiMenta a răspuns:

Da este absolut normal, la unele personae nu li se rupe ata toata viata deci nu te speria nu o sa ti se rupa prea curand

7 răspunsuri:
| iubesc a răspuns:

Buna.In unele cazuri nu se rupe din prima asa ca stai linistit.

| Emilian65 a răspuns:

Te-ai uitat cu lupa si ai vazut ca nu s-a rupt?

| h3r a răspuns:

Nu este obligatoriu ca ața să se rupă de la primul contact sexual. Nici chiar de al 2-lea.

| Ivanovicius a răspuns:

Depinde cat de adanc ti-ai bagat penisul.

| anamimanonim a răspuns:

E un lucru destul de normal. Nici la fete nu se rupe himenul din prima.

| 0alafaranume0 a răspuns:

Cati copii p-aici care nu au habar si dau comentarii doar pentru a se da inteligenti...sunt altii care au parte de mii sau zeci de mii de contacte sexuale si tot nu li se rupe, ba chiar peste 60% stau cu ea toata viata si chiar nu vad cu ce te deranjeaza...nu mi-o lua in nume de rau dar poate tu si altii/altele pe viitor cititi si voi in arhiva ca sunt sute de intrebari asemanatoare carora li s-a raspuns chiar asa trebuie sa repetati aceeasi intrebare de 1000 de ori?

| Adrian_Aparascăi_1998 a răspuns:

Mane Nu Iti Fa Probleme Probabil Ca Nu Ai "inpinso". Poate Se Rupe A 2 Oara... MuLt Succes.