Unii baieti sufera, dar in zilele noastre nu prea se mai gasesc acei baieti care sa sufere care sa aiba rabdare cu o fata.
Baietzii care iubesc tot sufera foarte mult,pur si simplu ei nu prea arata,deoarece asta pentru ei e o rusine,eu singura am vazut cum plinge un baiat din dragoste, baietii tot au sentimente puternice si tot pling ca orce fata, dar cind nu ii vede nime
Ca bine a zis NachtİmОҝtobεr =D. Da Intr-adevar sufera si baietii chiar daca uni nu arata dar in interiorul lor este o eruptie asta ti-o zi din propia expierenta :-P~
Buna,am o intrebare, dc iti pui poza cu alta tipa? daca ai fi aia din poza precis nai fi pus intrebarea aia !
Sa nu crezi asta.
Baietii nu arata mai niciodata ca sufera,dar de suferit,sufera mai mult ca fetele.
Ei nu-si exteriorizeaza durerea si disperarea cum fac fetele,nu se duc la prietenul cel mai bun sa-i planga pe umar,sunt mult prea orgoliosi pentru asta.
Stau si sufera singuri,plang,lovesc peretii,e singurul mod in care se exteriorizeaza, nu discuta despre asta.
Baietii sufera, nu te lasa inselata de aparente.Si sufera al naibii de mult.
Si baietii plang cate odata! Si baietii plang, chiar asaaa?! Siiiii baietii plang cate o data. hahaahah
@Jack tu spui de oFataCuParBlond91 ca nu este ea in poza,ok, dar tu esti musculosul din poza pe care o ai? Nu prea cred, asa ca shh!
Din mandrie nici-un baiat nu o sa arate afectat in fata cuiva, o sa arate afectat unde nu il vede nimeni.
Ba da si baietii sufera doar atunci cand iubeste o persoana si aceea persoana la inselat sau etc...cateodata suferim mai mult decat voi
Mai, mai mai. Exista si baietii aia numai sa ai rabdare sa ii gasesti. nu au murit toti baietii sensibili de pe fata pamantului. Mai existe baieti.care s aiubeasca o fata, fara sa incerce sa o inteleaga. Norocoase sunt cele care dau peste astfel de baieti. Si care nu vor o relatie doat pentru sex...