| Alina_5013 a întrebat:

am o intrebare (cam jenanta) pentru fete: Am 21 de ani si in urma cu 2 zile am avut primul contact sexual, am sangerat, dar inca mai am scurgeri,(flux redus) e normal asa ceva sau e cazul sa-mi fac griji si sa iau masuri? multumesc

Răspuns Câştigător
| emilia21 a răspuns:

Este cat se poate de normal, stai linistita!
acum ca ti-ai inceput viata sexuala, e indicat sa faci si un prim control ginecologic, nu ca ai avea tu ceva, dar eu asa am facut. Acum ramane la aprecierea ta! multa sanatate

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Se mai intampla (si mie mi s-a intamplat). Totusi, daca sangerarea nu se opreste complet in 5 zile sau se repeta, e cazul sa te vada ginecologul.

| catthshshshs a răspuns:

Mie nu mi s-a intamplat, nu am sangerat decat la vreo doua saptamani de la primul contact, cand avusesem un altul. Ai auzit si de la alte persoane ca nu ai de ce sa iti faci probleme, e ceva normal daca trece in 3-4 zile.

| Crs a răspuns:

Depinde de fiecare - unele nu sangereaza deloc, altele doar cateva picaturi, unele mai mult, iar altele pot chiar si o saptamana intr-una sa sangereze.

| perla a răspuns:

E normal stai linistita, dar incearca ca macar o saptamana sa nu mai faci sa-ti reglezi problema,.

| sensibilosu a răspuns:

Nooormal...adica cum? sa iei masuri? astai un caz deosebit de grav! trebuie neaparat sa te duci la un ginecolog!