Buna, si ce daca iti place de o fata de 14 ani? Nu e nicio problema, pentru ca dragostea nu are varsta si chiar nu conteaza acest aspect, mai ales ca zici ca e matura pentru varsta ei. Daca o placi atunci vb cu ea, spune-i ce simti, nu ai de ce sa te gandesti la varsta pentru ca in dragoste nu se tine cont de varsta...mai ales ca de obicei baietii trebuie sa fie mai mari ca fetele(nu e o regula); in fine, in plus sa stii ca nu e chiar asa mare diferenta, asa ca stai linistit, ca sunt altii baieti care umbla cu fete mult mai mici decat ei si se inteleg super bine.
Nu-i stres. Doar că legal ar trebui să mai aştepţi un an şi ceva ca să poţi face sex cu ea.
Dragostea nu are varsta.
Atata timp cat va iubiti sincer, altceva nu mai conteaza. Diferenta de varsta nu e mare, este chiar foarte buna.
Numai bine!
Nu cred ca este o diferenta mare. In plus daca ea te place de ce sa nu-ti acorzi o sansa cu ea? Daca ai zis ca e matura cu atat mai bine.Relatia poate dura mai mult.
Pai nu e asa mare dar la 14 ani ce relatie poti sa ai cu ea? sa fim realisti! nu stii cum sunt fetele la 14 ani...asa ca nu te astepta la cine stie ce iubire
Buna!`In dragoste nu exista limite si nici varsta.Prima oara trebuie sa te gandesti daca te merita sau o meriti si daca sentimentul de dragoste este reciproc.
Daca este o fata matura, inseamna ca n-o sa ai probleme cu abordarea. Pur si simplu nu trebuie sa te gandesti la varsta!`
Pai si eu sunt in aceeasi in aceiasi situatie adica potin diferita am 14 ani si baiatul de care imi place mie are 17 si nu cred ca e vreo problema. la inceput asa credeam si eu... dar bine eu nu sunt impreuna cu baiatul acela ...inca ii place de mine dar. asta e.si daca va iubiti uitati de gurile rele!