Cum adica :"nu vreau sa mor cu gandul ca am facut dragoste de 3 ori in viata"? oricum...ca sa-ti incepi viata sexuala nu trebuie neaparat o varsta, o faci cand te simti pregatita, dar in general viata sexuala la fete este in jur de 16-17 ani cam asa, atunci cand corpul se dezvolta ceva mai bine fata de 13 ani
Dupa 17 ani...nici nu banuiesti ca vei face dragoste de cateva sute de ori(poate mii) de ori intr-o viata!
Cine va baga frate prostiile astea in cap? La 19-20 de ani abia afli ce e aia dragostea, mai ales sa FACI dragoste. Ai timp de sex pana la 50 de ani, si tu te gandesti ca daca astepti putin ( pana te maturizezi si tu, mai ales psihic, nu doar fizic ) iti irosesti viata?
La 13 ani, tu inca esti extrem de vulnerabila la parerile celor din jur. Asteapta pana atingi varsta in care sa stii ca tu esti cea care decide ca vrea asta, nu anturajul.
Ce mentalitate aveti fetelor. De ce n-o incepi de acum? ce diferenta mai e? Va bateti joc de trupurile voastre de la varsta asta. vai de viata voastra.
Poti sa faci la ce varsta vrei.Doar alege-ti cu grija partenerul.Nu-ti incepe viata sexuala doar de dragul de a face sex cu un tip pe care il stii de 2 luni pentru ca o sa regreti mult timp.
In primul rand informeaza-te despre actul sexual, masuri de protectie etc.Alege-ti un partener care are experienta si in care ai increderea ca nu o sa te lase gravida si o sa te paraseasca peste 2 zile. Poti sa incepi si cu un baiat care e la inceput, daca va iubiti. Puteti invata impreuna.De asemenea gandeste-te foarte bine inainte sa iti incepi viata sexuala pentru ca o data inceputa o sa te schimbi din toate punctele de vedere, mai ales psihic.
Eu mi-am inceput viata sexuala la 19 ani dar stiu ca atunci cand aveam 15-16 ani era cumva o moda sa te culci la varsta asta(16).Acum e "normal" pe la 12 ani...prostii.Cand consideri ca esti destul de matura, in gandire si te-ai documentat si desigur ti-ai ales persoana potrivita esti libera sa incerci. Unele se culca prima data cu un baiat la 20 de ani,devin moarte dupa el, zic ca e cel mai bun, se marita si apoi baga divort dupa 6 luni.
Deci documenteaza-te, protejeaza-te si experimenteaza
Vrei sa te fu.i numai normal, sau vrei sa o iei si in gu.a sau chiar in c.r?
LOL
lasa, esti doar imatura.
la 16-17 da, e bine. dar stai chill deocamdata si lasa sexul. auzi tu asteapta sa te dezvolti mai intai, sa arati bine, sa ai formele bine conturate, si apoi...
Pai nu prea ar fi normal pe la 16-17 ani cel mai bine e sa te apuci dupa 18 ani
Multe fete spun la 10-12 ani ca ele nu vor fuma, nu vor bea... nu vor face dragoste numai dupa 18 ani. si dupa 2-3 ani... putine sunt fetele care se abtin tentatiilor, si se maturizeaza lasandu-se putin infuentabile la aceste "capcane".
Mutubal întreabă: