anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o intrebare care ma framanta de foarte mult timp si sper sa ma ajutati happy
Peste 6 zile implinesc 1 an de relatie cu iubitul meu :X Timpul a trecut asa de repede nici nu mi-am dat seama ca n.am avut timp sa ma gandesc la ce ii voi lua, il iubesc mult si vreau sa fie cel mai fericit din lume...
intrebarea mea e :
-Ce cadou i.as putea face sau i.as lua in ziua in care implinim un an? Stiu ca pur si simplu dragostea mea il face fericit dar as vera sa vada cat de mult il iubesc printr. un gest sau o atentie, nu stiu...
Thx :X Fundaaaa

Răspuns Câştigător
| piticot_7774 a răspuns:

Parerea mea este ca doar tu il cunosti cel mai bine si poti intui ce si-ar dori si ce i-ar face placere sa primeasca. Fiecare barbat in parte este unic, ceea ce sunt convinsa ca stii si tu deja, astfel incat poate ca ceea ce as putea eu sa ii daruiesc partenerului meu, nu ar fi un cadou potrivit pe care tu sa i-l oferi iubitului tau. Sfatul meu este sa nu te mai "ingrijorezi" atat de mult si sa nu mai stai pe ganduri. Fii spontana pentru ca lucrurile spontane sunt de obicei si cele care fac deliciul unei relatii. Pentru ca te iubeste sigur va aprecia orice i-ai darui si se va bucura ca sunteti impreuna.
Bafta!:*

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Si ce mai astepti, cumpai ceva.

| oLeNNNao a răspuns:

Ai putea sa ii faci la comanda o inima mare cu o poza p ea cu voi2 love struck ceva sa o aiba cand doarme sa stie ca e mereu langa tinebig hug love struck Bftt crede'ma e cel mai frumos lucru big hug [fnDa]?:*

| ema69 a răspuns:

Cred ca cel mai bine ar fi daca ai putea sa ii oferi ceva personalizat,nu ceva ce gaseste la tot coltul.Un tablou cu tine sau cu amandoi daca se poate, intr-o rama mai deosebia, ceva ce sa ramana amintire frumoasa pentru totdeauna.Si nu stiu cum stai cu bugetul,dar daca iti permiti ii poti face o surpriza si mai mare daruindu-i cadoul intr-un loc intim,unde sa fiti doar voi si sa va simtiti bine(o camera inchiriata,o sticla de sampanie, lumanari parfumate, un tub de frisca).

| totEU_9066 a răspuns:

Mmm ai putea sa-i iei un tricou happy sexoswinking un joc pe calculator, un parfum, lant cu numele lui sau bratara sau iai o felicitare frumoasa si scrie-i pe ea ca-l iubesti enorm :X

| angelmiki a răspuns:

Unde v-ati intilnit? ai putea sa il duci acolo si sa ii dai o felicitare in forma de inima facuta de tine pe care sa scrii toate momentele placute din relatia voastra ( primul sarut, primul cadou de la el, surprize facute de el... ) asa va observa cat ai apreciat si o apreciezi (relatia )

| mikuta a răspuns:

Eu prietenului meu i-am luat o rama foto care se deschidea si pe o parte eram noi doi si pe cea lalta eram eu, i-a placut la nebuinielove struck

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Deci simplul cadou pe care ii putea sa ii oferi este o inima si un cupidon ( daca gasesti). Inima va siboliza dragostea fata de el si cupidonul ca il iubesti si te iubeste

sper sa-ti fie de folos kiss

| NesteE a răspuns:

Ii poti lua ceva ce stii casi doreste...eu de exemplu i.am luat prietenului meu un urs mare de plus si un ceas.:X:X:X.
Ai putea sai iei si tu asa ceva.
In plus orice de la tine pentru el este pretios.
Ii poti lua o inima pe care sa scrie "Te iubesc" si sa pui o poza cu voi pe ea...fi spontana si iai cel mai neasteptat cadou!

Bafta :X:X!