| Deuca6790 a întrebat:

Bună.
Am o intrebare care mă neliniștește.
Sunt fata, am 17 ani si tocmai am iesit dintr-o relație de 2 ani.
Întrebarea mea e urmatoarea: Ce părere au băieții despre o fata care si-ar dori o alta relație dar nu mai e virgină?
Nu a fost sa fie cu el, am incercat doar sa il fac fericit ca dupa 2 ani sa plece pentru ca nu mai simte nimic pentru mine.
Încă incerc sa trec peste asta, imi e foarte greu.
O sa raman singura?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Nu are absolut nicio importanta faptul ca ai iesit dintr-o relatie de dragoste si iubire, indiferent care a fost motivul real si de asemenea ca nu mai esti virgina. In acest moment este cazul sa gandesti pozitiv, fiindca ai redevenit o fata libera si stapana pe destinul tau. Acest aspect este cu adevarat important si in plus si caracterul tau care va reprezenta conditia determinanta in incercarile tale de a-ti gasi ''jumatatea'' cat mai curand. Multa sanatate!

| RAY a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Adica sa profite de baieti si sa nu ofere nimic

10 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Sant oameni care raman singuri toata viata altii nu, depinde ce soarta le-a predestinat Dumnezeu, aia singuri prind mai multi parteneri sexuali sau nu iar ceilalti traiesc mai mult timp cu o persoana sau mai multe pana prinde omul ideal. Nu e adevarat ca fiecare isi are perechea in lumea asta, e o teorie conspirationista, multi incearca sa gaseasca si nu au parte deloc iar altii nimeresc in ocazii bune.

| Clarity a răspuns:

100% nu o sa rămâi singura. Concentreazate pe tine dacă ai rămas singura, învață sa iubești cine esti. Între timp gasesteti un nou hobby, ceva ce te face fericita.
Și nu te mai gândi ce vor băieți, gândește-te prima data ce vrei tu.
Părerea lor despre virginitatea ta nici nu ar trebui sa fie un subiect, tu ți-ai făcut alegerile tale așa cum și ei le fac pe a lor. Și nimeni nu are niciun drept asupra corpului tău.
Ai grija de tine.

| darrio2007 a răspuns:

Daca toate fetele/femeile ar gandi ca tine nu ar mai fi copii si nici avorturi, pe lumea asta. Nu vei ramane singura decat daca nu mai iesi din casa 50 de ani.

| RAY a răspuns (pentru darrio2007):

A facut sex inainte de a avea 15 ani, da este de laudat

Sunt fata, am 17 ani, si tocmai am iesit dintr o relație de 2 ani

17 minus 2 egal 15 Nu a fost sa fie cu el, am incercat doar sa il fac fericit ca dupa 2 ani sa plece pentru ca nu mai simte nimic pentru mine.

| Adry05 a răspuns:

Dacă e unu întreg la cap nu te judecă că ți-ai pierdut virginitatea cu iubitul tău fiind în relație... Problemaă ar putea fi să fi avut nu știu câți în interval scurt.
Amuzant cum fix alea care nu-s panarame au impresia că sunt sau că ar putea fi văzute panarame în timp ce adevăratele panarame se văd mari doamne integre laughing)

| RAY a răspuns:

2 ani a stat cu tine si nimic, incredibil,ai profitat de el si nu ai oferit nimic si acum te dai si sfanta pe aici,vad ca uni te felicita, ce sa spun si ala fraier s-a trezit intr-un final, la iluminat carantina, asta e un semn divin, ce sa spun, tu doar profiti si nu oferi nimic mai si spui ca ai vrut sa il faci ferici dar s-a saturat, logic

| mihai69 a răspuns:

Nu, n-o să rămâi singură.
Poate o să dai și peste ceva "încuiați", care se așteaptă ca orice fată de peste 18 ani să fie virgină până se întâlnește cu "el", dar ăștia sunt excepții.

| Marius22222222222 a răspuns:

Este o vorba. Tu stii ce ai avut El nu stie ce a pierdut

| RAY a răspuns (pentru Marius22222222222):

A stat 2 ani cu ea, ea a vrut doar sa profite de el, nu a oferit nimic, ce a pierdut el